National

Elena Udrea, prima reacție după ce instanța a decis că va rămâne după gratii

Publicat: 20 mart. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Elena Udrea prima reacție după ce instanța a decis că va rămâne după gratii
Elena Udrea, prima reacție după ce instanța a decis că va rămâne după gratii

Fostul ministru Elena Udrea condamnă decizia de luni a Înaltei Curți care i-a respins definitiv contestația la executarea pedepsei cu închisoarea.

„Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins astăzi contestaţia la executare prin care ceream să se constate că execut o pedeapsă ilegală, pronunţată de un complet de judecători nelegal constituit şi că, în consecinţă stau ilegal în penitenciar.

Pentru că doar în cazul nostru în dosarul „Gala Bute” nu s-a respectat Decizia CCR nr.685/2018, doar noi am rămas condamnaţi de jucătorii puşi cu „mâna” să ne execute de către binomul Coldea-Kovesi”, a transmis Elena Udrea.

Elena Udrea: „O mână spală pe alta şi amândouă încearcă să spele urma”

De asemenea, Elena Udrea a subliniat că fostul sportiv Rudel Obreja a murit din cauza unui abuz și spune că rămâne în spatele gratiilor din cauza faptului că „s-au încălcat Constituţia, normele CEDO şi CJUE… într-un cuvânt, toate legile posibile”

„Rudel Obreja a murit din cauza acestui abuz. Eu continui să stau în penitenciar chiar dacă s-au încălcat Constituţia, normele CEDO şi CJUE… într-un cuvânt, toate legile posibile.

O mână spală pe alta şi amândouă încearcă să spele urma. Mă voi lupta în continuare pentru dreptate şi lege, pentru copilul meu, dar şi pentru copiii lui Rudel Obreja. TREBUIE ca memoria tatălui lor să nu rămână profanată de acest uriaş şi scandalos abuz criminal al justiţiei din România”, a scris Elena Udrea, luni, pe pagina sa de Facebook.

Instanța a decis că Elena Udrea va rămâne în închisoare

Instanța a decis luni, 20 martie, că Elena Udrea va rămâne în închisoare, în dosarul „Gala Bute”. Înalta Curte a decis că fostul ministru al Transporturilor își va continua pedeapsa în dosarul „Gala Bute”.

În același dosar a fost condamnat și Rudel Obreja, sportivul care s-a stins din viață în urmă cu câteva zile. Elena Udrea se va întoarce la Penitenciarul Târgșor, unde execută pedeapsa de 6 ani de închisoare primită în dosarul Gala Bute.

Comentarii
  • Nu mai plânge,Leano,ai fost o hoață,cu gena proasta,nu mai vb,că nu te aude nimeni,stai acolo,aceasta ești,o hoață,la pușcărie.

Adauga un comentariu