Cancan

Eliza și Cosmin Natanticu își doresc copii. Din ce motiv nu au devenit încă părinți

Publicat: 02 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Eliza și Cosmin Natanticu își doresc copii. Din ce motiv nu au devenit încă părinți
Eliza și Cosmin Natanticu își doresc enorm copii însă, situația sistemului medical din România și situația pandemică le dau acestora mari bătăi de cap.

Eliza și Cosmin Natanticu formează unul din cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc și își doresc enorm copii. Aceștia se gândesc extrem de mult la acest aspect și au vorbit deschis despre această situație. Povestea de dragoste a accestora a început în urma cu mai bine de zece ani.

Deși își doresc enorm de mult să facă copii, anumite probleme din țara noastră nu îi lasă să facă acest pas.

De ce nu au Eliza și Cosmin Natanticu copii

Funcționarea sistemului medical din România și contextul pandemic în care ne aflăm le dau celor doi mari bătăi de cap. Cu toate că își doresc foarte mult să devină părinți, aceștia au pus bine în balanță anumite lucruri și vor mai aștepta până la marele pas.

„Ne dorim, însă nu s-a întâmplat. Am mai pus în balanță ceea ce se întâmplă acum cu COVID, cu anumite situații și nu știu, parcă mă înspăimântă ideea de a naște într-o meternitate sau într-un spital, unde sunt tot felul de cazuri, de microbi, bacterii. Nu sunt vremurile cele mai bune, nu judec pe nimeni, vorbesc strict din ce îmi doresc eu, dar dacă Dumnezeu ne dă și ne ajută, ne face un cadou frumos, o să-l primim cu mare drag”, a declarat Eliza Natanticu, în cadrul unei emisiuni tv.

Soția comediantului și-ar dori enorm să aibă gemeni deoarece se consideră extrem de pregătită să devină mamă:

„Eu aș vrea gemeni. Am zis să facem doi deodată. Cred că aș fi o mamă bună”.

Eliza a fost abandonată când era mică

Eliza și Cosmin au participat la un concurs televizat, unde frumoasa blondină a vorbit despre copilăria grea pe care a avut-o. Aceasta a dezvăluit faptul că atunci când era mică a fost abandonată. După acest eveniment a găsit o cățelușă care era singură și dornică de iubire.

„Această cățelușă a simți ceva din iubirea pe care eu le-o port animalelor și de-asta s-a ținut după noi. Mi s-a rupt sufletul când am abandonat-o, pentru că și eu am fost abandonată, la rândul meu, când eram mică, și am această chestie, nu-mi place să abandonez.

Vreau să fac un bine mereu. Mi s-a rupt sufletul. Parcă a fost trimisă de Dumnezeu. Aș fi luat-o acasă. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ce am văzut astăzi. Mi-a adus aminte cine sunt, de unde am plecat. Nu pot să mai vorbesc acum”, a mai povestit Eliza.

Cine sunt Cosmin Natanticu și Eliza

Cosmin Natanticu s-a născut în Petroșani și are vârsta de 41 de ani. Acesta mai are încă patru frați și a dus o viață destul de grea, mama acestuia stingându-se din viață pe când el avea doar 19 ani. A rămas repetent în liceu deoarece, după moartea mamei sale, și-a îndreptat toată atenția către bunicii lui care aveau nevoie de ajutor.

A mers la București unde și-a dorit să se angajeze la TVR, iar în anul 2004 l-a cunoscut pe bunul său prieten Adrian Vancică, cel care îl intepretează pe Celentano din Las Fierbinţi. A reușit să intre pe tv cu emisiunea “Taxi Driver”, iar în anul 2005 a devenit co-prezentator la “Surprize-Surprize”.

În ultimiii ani acesta și-a îndreptat toată atenția către stand-up, unde are o carieră de succces.

Soția actorului, Eliza, a ajuns în atenția publicului în anul 2016 odată cu participarea la X Factor. Eliza Natanticu s-a născut în București și și-a început cariera artistică de la o vârstă fragedă, fiind distribuită în piese de teatru de la șapte ani.

În prezent, Eliza și Cosmin își doresc enorm copii însă, situația sistemului medical din România și situația pandemică le dau acestora mari bătăi de cap.

Adauga un comentariu