Cancan ultimă oră

Cosmin Natanticu, la vârsta unei noi provocări: Ce va face după participarea la Asia Express

Publicat: 25 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Actorul și strand-uper-ul Cosmin Natanticu va putea fi urmărit în cadrul show-ului TV Asia Express începând din 18 septembrie, la Antena 1. Actorul, în vârstă de 41 de ani, a recunoscut că în urma participării la show-ul TV relația cu soția sa s-a sudat foarte mult. Cei doi spun acum că se simt pregătiți să facă un copil, să devină părinți.

Înainte de a pleca pe „Drumul Împăraților“, așa cum se va chema noua ediție de Asia Express, Cosmin Natanticu și soția lui erau foarte emoționați. Cei doi se temeau în primul rând de modul în care vor fi afectați de pandemia de COVID-19, însă spuneau că speră totul o să fie bine.

Soția lui Natanticu nu se simțea pregătită pentru problemele pe care urma să le treacă, declarând cu nu este pregătită să mănânce vietăți, dar că pentru asta se antrenează mental.Cosmin Natanticu

Cosmin Natanticu, vârstă, carieră, soție

Cosmin Natanticu, în vârstă de 41 de ani, s-a născut la Petroşani, și mai are încă patru frați. După ce mama sa a murit când avea 19 ani, iar tatăl său și-a refăcut viața cu o altă femeie, de Cosmin s-au ocupat bunicii. Asta a fost de altfel unul dintre motivele pentru care a ajuns să rămână repetent în liceu.

Venit la București a reușit să se angajeze la TVR, după care în 2004 l-a cunoscut pe bunul său prieten Adrian Vancică, cel care îl intepretează pe Celentano din Las Fierbinţi.

Ulterior, Cosmin Natanticu a participat la Taxi Driver, iar în 2005 a devenit co-prezentator la Surprize-Surprize.

Cosmin Natanticu și Eliza Georgescu

Din 2009, Cosmin a descoperit pasiunea pentru stand-up, când a particiapt pentru prima dată la un astfel de show la un club.

Cu naşul său, Mihai Bobonete, a început să lucreze din 2012, atât în televiziune, cât şi pe scenă. Prima dată cu acesta s-a întâlnit la un casting pentru un serial la PRO TV. Atunci, Bobonete i-a zis că-i place ce face şi de atunci au devenit foarte buni prieteni.

Cosmin Natanticu este căsătorit cu actriţa şi cântăreaţa Eliza Georgescu, iar socrul său este şi el actor. Pe Eliza a cunoscut-o în 2009, prin intermediul unei cunoștințe comune, iar Cosmin se laudă că actuala lui soție l-a căutat după prima întâlnire.

Cei doi s-au căsătorit în 2018, nunta având loc la Pădurile Regale, din Corbeanca. Nașii celor doi au fost Mihai Bobonete și soția sa, Cătălina.

Cosmin Natanticu și Eliza Georgescu

Și-a dorit să fie fotbalist

Actorul și stand-uper-ul Cosmin Natanticu este pasionat de filme, dar îi place să se uite și la meciuri de fotbal.

Atunci când are timp liber, Cosmin mai iese cu băieții la un fotbal și recunoaște că la un momentdat și-a dorit fie fotbalist.

Cosmin este văr cu Răzvan Oaidă, care în prezent joacă la FCSB și care evoluează şi pentru Naţionala U21 a României. De altfel, Cosmin spune că este foarte mândru Răzvan Oaida și că prin intermediu lacestuia poate și el să aibă legătură cu acest fenomen.

Totuși, Cosmin nu regretă nicio secundă că s-a făcut actor și nu fotbalist și este încântat că poate să facă lumea să râdă, să se simtă bine.

Cosmin Natanticu

Adauga un comentariu