Actualitate

Ema Uta a încins imaginația bărbaților! Blondina s-a fotografiat fără sutien, purtând doar o fustă lungă, cu trenă – FOTO

Publicat: 29 feb. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ema Uta a încins imaginația bărbaților Blondina s-a fotografiat fără sutien purtând doar o fustă lungă cu trenă - FOTO
Ema Uta a încins imaginația bărbaților recent, fotografiindu-se fără sutien și purtând doar o fustă lungă, cu trenă

Ema Uta a încins imaginația bărbaților recent, fotografiindu-se fără sutien și purtând doar o fustă lungă, cu trenă. Frumoasa blondină a demonstrat din nou că are un corp de invidiat și că nu se abține de la nimic din ceea ce îi place. Tânăra face sport, iar acest lucru se vede. Ema Uta face furori de fiecare dată când apare în costum de baie, însă, de data aceasta, a rupt gura târgului, după ce s-a pozat fără sutien.

Ema Uta a încins imaginația bărbaților!

Ema Uta, în vârstă de 32 de ani, face furori cu fiecare apariție. De această dată, focoasa blondină a rupt gura târgului, după ce s-a pozat fără sutien. Make-up artista vedetelor nu a lăsat la vedere ceea ce doar Alex Bodi vede și și-a acoperit sânii cu părul. Totuși, „priveliștea” a stârnit curiozitatea admiratorilor și nu a rămas neobservată.

Ema Uta și Alex Bodi s-au împăcat în urmă cu doar câteva săptămâni, după ce, timp de câteva luni, au stat despărțiți. O împăcare părea imposibilă, mai ales după ce Ema Uta a fost surprinsă în timp ce se săruta cu un alt bărbat, după despărțirea de fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

După ce apăruseră fotografiile cu fosta lui iubită, Alex Bodi a avut prima reacție vizavi de cele întâmplate, mărturisind că este uimit de ceea ce s-a întâmplat.

Omul de afaceri din Mediaș a refuzat să spună ce părere are despre gestul Emei Uta, precizând că îl știe pe bărbatul cu care s-a sărutat doar din vedere. Mai mult decât atât, fusese informat în legătură cu ceea ce s-a întâmplat, dar a preferat să nu dea prea multă importanță acestui lucru.

„A fost un șoc, eu o știu altfel de femeie, din ce îmi spunea ea. Nu are rost să deschidem subiectul. Sunt foarte direct. Nu vreau să creadă că îmi dau cu părerea eu. Pentru mine lucrurile sunt clare. Eu nu pot să mă pun în sufletul altor persoane”, a spus Alex Bodi.

Au plecat într-o vacanță

Alex Bodi și Ema Uta și-au dat din nou follow pe rețelele de socializare, cât și aprecieri la multe dintre poze, însă asta nu este tot. Cei doi îndrăgostiți au plecat împreună într-o vacanță romantică, iar drept dovadă stau chiar fotografiile din același loc, care se regăsesc pe conturile lor de socializare. Mai concret, Alex Bodi și Ema Uta au optat pentru un resort din Marrakech, din Maroc, unde doar o singură noapte costă în jur de 3,741 de lei. E clar că banii nu sunt o problemă pentru ei, iar împăcarea cea dulce nu putea să nu fie sărbătorită într-un loc romantic și luxuriant.

După ce confirmase despărțirea de Ema Uta, Alex Bodi a declarat că încă o iubește, asta fiindcă au trăit o frumoasă poveste de dragoste și totodată sinceră. Mai mult, explica că orice s-ar întâmpla, sentimentele nu pot dispărea peste noapte, dar și că motivele despărțirii sunt unele copilărești. Totuși, la scurt timp, Ema Uta a fost surprinsă în brațele altui bărbat într-un club de lux, în timp ce se sărutau cu foc. Afaceristul nu a putut răbda în fața imaginilor și s-a iscat un scandal monstruos, însă se pare că acum lucrurile s-au rezolvat între ei și formează, din nou, un cuplu.

„Nu ai cum să uiți după doi ani jumate. A fost iubire curată, nu e normal să uiți. Indiferent de ce se va întâmplă, sentimentele nu ți le va șterge nimeni. A fost o relație frumoasă, nu pe interes. S-au întâmplat mai multe lucruri copilărești. Nu au fost, însă, motive de înșelat, a fost o despărțire copilărească, de orgolii“, a spus Alex Bodi.

Acum, Ema Uta a încins imaginația bărbaților recent, fotografiindu-se fără sutien și purtând doar o fustă lungă, cu trenă.

Adauga un comentariu