Cancan ultimă oră

Emil Rengle, dus de propriii părinți la psihiatrie. Cu ce probleme s-a confruntat Faimosul de la Survivor: ,,M-au dus la spitalul de nebuni”

Publicat: 13 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Emil Rengle dus de propriii părinți la psihiatrie. Cu ce probleme s-a confruntat Faimosul de la Survivor M-au dus la spitalul de nebuni
Părinții lui Emil Rengle au vrut să îl interneze pe acesta într-un spital de boli psihice

Părinții lui Emil Rengle au vrut să îl interneze pe acesta într-un spital de boli psihice. Ce era în neregulă la comportamentul său?

Invitat în cadrul unui podacst, Emil Rengle de la Survivor a făcut o serie de confesiuni emoționante. Dansatorul a povestit că a fost la un pas de a fi internat la psihiatrie, la o vârstă fragedă. El a făcut o serie de confesiuni emoționante.

Artistul a susținut faptul că el mereu a fost un copil dornic de atenție și afecțiune. În copilărie, cea mai mare teamă a lui a fost de a nu fi acceptat de cei din jur. Avea un stil vestimentar diferit, foarte colorat, iar discursul lui stârnea deseori discuții. Deși nu le-a creat probleme părinților, la un moment dat, comportamentul lui i-a făcut pe aceștia să-și ridice unele semne de întrebare și au decis să îl ducă la un psihiatru pentru a-l evalua.

Emil Rengle: ,,Mă găseau în camera, mă dădeam cu capul de podea”

Emil a mai povestit că părinții l-au găsit pe la 6-7 ani în cameră, dându-se cu capul de podea, s-au gândit dacă nu cumva ar avea nevoie de ajutor specializat. Astfel, părinții l-au dus la un spital de boli psihice. Doctorii i-au informat atunci că nu are nevoie de niciun tratament, ci că Faimosul doar vrea atenție și iubire.

”Ce știu sigur este că voiam să fiu în centrul atenției. Voiam multă iubire și atenție. Asta știu și din poveștile părinților. Pe la vârsta de 6-7 ani mă găseau în camera, mă dădeam cu capul de podea. M-au dus la spitalul de nebuni. S-au speriat de ce copilul se lovește în cap.

Doctorii le-au spus că „vrea atenție, vrea să fie iubit. Nu-l mai aduceți aici că e foarte normal’, a povestit Emil Rengle.

Adauga un comentariu