Cancan

Emil Rengle a recunoscut că este gay. „Nu îmi este ruşine cu ceea ce sunt.”

Publicat: 16 dec. 2021
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Emil Rengle a recunoscut că este gay. Nu îmi este ruşine cu ceea ce sunt.
Emil Rengle a recunoscut că este gay și a luptat cu prejudecățile celor din jur.

După nenumărate zvonuri apărute în presă, Emil Rengle a recunoscut că este gay. Cunoscutul coregraf și dansator s-a remarcat de la primele apariții pe scenă, iar prestația de la „Românii au talent” i-a adus și mai multă celebritate. 

Emil Rengle este apreciat pentru stilul inconfundabil și coregrafiile surprinzătoare, având numeroase colaborări cu artiști celebri din România. Dincolo de faimă, artistul s-a confruntat cu prejudecățile celor din jur, iar momentul în care a dezvăluit orientarea lui sexuală a fost extrem de discutat.

Iată ce spune noul concurent de la Survivor România 2022 despre „secretele” din viața lui privată.

Emil Rengle, despre orientarea gay

Este celebru, talentat și atrage privirile tuturor când apare pe scenă. Emil Rengle și-a construit o carieră de succes, însă celebritatea i-a adus și multă suferință. Celebrul dansator a acceptat să participe la noul sezon Survivor România, competiția fiind pentru acesta o adevărată provocare. 

Alături de alte vedete precum CRBL, Andreea Tonciu, Tj Miles Otilia Billionera, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac, Emil Rengle s-a înscris în concurs pentru a demonstra încă o dată cât este de talentat.

După ce a făcut furori pe scena de la „Românii au talent”, fiind câștigătorul sezonului opt, Emil Rengle a colaborat cu artiști faimoși din showbiz-ul autohton. Acesta a apărut în videoclipurile mai multor cântăreți și a realizat coregrafii spectaculoase pentru Loredana Groza, Antonia, Anda Adam, Corina, Alex Velea, Inna și mulți alții.

Dincolo de succesul pe plan profesional, Emil Rengle s-a confruntat cu momente dificile pe plan personal. După zvonurile apărute în presă, artistul a declarat că este gay. 

În cadrul unui interviu, îndrăgitul coregraf și dansator a mărturisit cât de greu i-a fost să recunoască ce orientare sexuală are.

„Nu îmi este ruşine cu ceea ce sunt. Sper să mă iubiţi în continuare pentru persoana care sunt şi să nu vă schimbaţi opinia despre mine doar pentru că sunt diferit faţă de voi. (…)

Vine o perioadă în viaţă când dai de tine şi nu mai vrei să fugi. Să te descoperi ca o persoană gay şi să te descoperi ca o persoană diferită în România este greu de purtat. Nu eşti ca toţi ceilalţi.”, a precizat concurentul noului sezon Survivor România 2022.

În pofida criticilor și prejudecăților celor din jur, artistul a demonstrat cât este de talentat, fiind apreciat de un public numeros, dar și de colegii de breaslă. Emil Rengle a declarat că își asumă fiecare capitol din viața lui și își dorește să se remarce în toate proiectele profesionale. Dansatorul așteaptă cu nerăbdare noua competiție tv și provocările care vor urma.

Cum a ajuns Emil Rengle un dansator de succes

Puțini sunt cei care știu că Emil Rengle s-a remarcat mai întâi pe marile scene internaționale, câștigând premii importante. La vârsta de 18 ani, acesta a fost numit cel mai bun coregraf și dansator din România. Mai mult, artistul a câștigat Campionatul de dans Hip Hop International. Ulterior, acesta a devenit unul dintre cei mai căutați coregrafi din showbiz-ul românesc. 

Succesul a fost garantat și de prestațiile sale uimitoare pe scena de la „Românii au talent”, fiind unul din marii câștigători. După ce a făcut furori cu numerele sale de dans, Emil Rengle a primit mai multe oferte și proiecte tv. Stilul inconfundabil și atitudinea degajată au cucerit imediat publicul, dar și colegii de breaslă. 

Emil Rengle a dansat alături de cele mai râvnite femei din România, una dintre ele fiind frumoasa Mădălina Ghenea. 

Se pare că provocările nu au lipsit nici din planul personal, artistul fiind criticat pentru orientarea lui sexuală. Cu toate acestea, Emil Rengle și-a asumat faptul că este gay și a decis să fie sincer cu publicul.

„Această deschidere a inimii mele în fața tuturor a fost și poarta care mi-a deschis căile către tot ce trăiesc azi. Nu aș face absolut nimic diferit, viața m-a învățat multe, și iată că a durat 28 de ani să pot să îmi găsesc orientarea sexuală. Ceea ce este absolut minunat.

Am avut curajul să mă joc cu viața, să experimentez iubirea, corpul oamenilor, m-am bucurat de tot ceea ce viața mi-a oferit și prin asta m-am cunoscut pe mine și am ajuns să știu cine sunt, ce vreau și încotro mă îndrept.”, a mărturisit îndrăgitul coregraf.

Emil Rengle a recunoscut că este gay și a luptat cu prejudecățile celor din jur. În prezent, dansatorul se bucură de succes, fiind unul dintre cei mai apreciați coregrafi din România.

Comentarii
Adauga un comentariu