Actualitate

Emilia Ghinescu și-a făcut schimbare drastică de look! Cum au reacționat fanii

Publicat: 08 mart. 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Emilia Ghinescu și-a făcut schimbare drastică de look Cum au reacționat fanii
Emilia Ghinescu a început primăvara cu o schimbare majoră de look

Emilia Ghinescu a început primăvara cu o schimbare majoră de look. Artista și-a surprins fanii din mediul online cu noua înfățișare.

Emilia Ghinescu și-a făcut schimbare drastică de look!

Emilia Ghinescu, în vârstă de 45 de ani, s-a tuns și și-a schimbat nuanța părului, luându-i prin surprindere pe fani și pe cei care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare cu decizia ei de a renunța la părul lung și blond.

Cântăreața a postat pe contul personal de Instagram o fotografie în care apare la sala de fitness, într-o ținută sport mulată care îi scoate în evidență silueta, prezentându-și astfel noua coafură. În descrierea pozei, artista a dezvăluit care este programul ei zilnic

„Ziua mea începe la ora 5.30 , în fiecare dimineață. După ce o las pe Anastasia la școală, în jur de 8.30 sunt deja în sală … 4 zile din 7. După o zi în care nu știu unde să mă împart mai repede, nu mă pun la somn mai devreme de ora 23.30. Vă întrebați cum de mai zâmbesc? Pentru că vreau! Vă îndemn să faceți sport! ,, Nu am timp “, nu este un adevăr! Este o scuză!”, și-a încurajat fanii, Emilia, să facă mișcare.

Cei care au văzut postarea au fost surprinși de cât de scurt s-a tuns Emilia Ghinescu, dar nu au ezitat să îi spună că îi stă foarte bine așa.

„Frumos! Ești superbă!” / „Superbă, dar te-ai tuns așa de scurt…” / „Frumusețe rară!” / „Felicitări, vă duceți la Miss!” / „Foarte bun sportul. Clar, sănătate curata și îți dă și un tonus bun. Felicitări maxime pentru tot ceea ce faci și felul în care arăți!”, au fost câteva dintre mesajele internauților.

Artista este într-o formă de invidiat

Emilia Ghinescu este într-o formă extraordinară având în vedere că s-a apucat de mai bine de un an de sală, iar rezultatele eforturilor sale se văd ochiul liber. Artista a reușit să scape de mai bine de 10 kilograme micșorând porțiile de mâncare și făcând mai mult sport.

„Nu e tocmai sănătos ce fac eu. Am tot ținut diete și am văzut că nu funcționează. Așa că mi-am făcut propria dietă. Mâncam foarte puțin, cât încape într-o pălmuță, mi s-a micșorat stomacul. Apoi mi-am umplut mașina de batoane proteice. Am slăbit 50 de kilograme și apoi m-am apucat de sală. (…) Nu contează cât de obosită sunt, merg la sală. Am o vârstă, ușor ne apropiem de perioada menopauzei și atunci femeile se îngrașă foarte mult și eu nu voiam să nu mai pot să scap de kilogramele care se depuseseră”, s-a destăinuit Emilia Ghinescu.

Artista a slăbit fără să apeleze la o operație de micșorare a stomacului Până să găsească rețeta perfectă care să o ajute să slăbească, Emilia Ghinescu a testat fel de fel de diete și regimuri care s-au dovedit a fi ineficiente.

„Țineam tot felul de diete, dar degeaba, pentru că lăsam dieta și puneam la loc. Atunci am decis că trebuie să fac ceva. Practic, am început să reduc la jumătate cantitățile de mâncare. Nici la evenimente nu mai mănânc. Dacă plec de acasă iau mereu mâncarea mea, cea sănătoasă, adică legume la grătar, carne la grătar și altele. Dar nu mănânc sarmale, tort sau dulciuri, este destul de greu. Vreau să precizez că nu am făcut nicio micșorare de stomac, eu am avut mereu grijă de mine”, a mai spus Emilia Ghinescu, ce și-a făcut schimbare drastică de look.

Comentarii
Adauga un comentariu