Cultural

Emily Burghelea, o mămică fericită la vârsta de 23 de ani. Ce spune fosta asistentă tv despre provocările vieții de familie

Publicat: 11 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Emily Burghelea o mămică fericită la vârsta de 23 de ani. Ce spune fosta asistentă tv despre provocările vieții de familie
La vârsta de 23 de ani, Emily Burghelea se declară o femeie împlinită și se mândrește cu familia ei frumoasă.

Emily Burghelea se declară o mămică fericită la vârsta de 23 de ani. Vedeta s-a retras de ceva vreme din lumina reflectoarelor pentru a se dedica fetiței ei superbe și partenerului de viață. Iată ce spune fosta asistentă tv despre provocările vieții de familie.

Emily Burghelea, o mămică împlinită la vârsta de 23 de ani

Emily Burghelea, fosta asistentă tv de la Acces Direct, este mai fericită ca oricând și se declară o femeie împlinită de când a devenit mamă. Tânăra a ajuns rapid în atenția publicului autohton, remarcându-se la celebra emisiune prezentată de Mirela Vaida. Dincolo de succesul în televiziune și de controversele în care a fost implicată în lumea mondenă, Emily Burghelea se bucură din plin de viață alături de soț și se mândrește cu familia ei frumoasă.

Tânăra mămică și-a revenit spectaculos după ce a născut, iar în prezent face furori cu silueta sa de invidiat. Aceasta are un corp fără cusur și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare în public, dar și în mediul online. Fosta asistentă tv a a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă, având în vedere că are un program încărcat și un stil de viață agitat.

,,Eu încerc să am grijă și de alimentație în același timp, încerc să mănânc echilibrat și să îmi gătesc și mie, nu doar ei, dar este solicitant. Pe lângă faptul că o cresc pe Amedea doar alături de soțul meu, el mă ajută foarte tare, mai am și facultatea, care este foarte solicitantă. Uite așa, caloriile se ard de la sine, fără să fac prea mult efort.

Multe femei au tendința să facă treaba aceasta, să renunțe la ele în momentul în care devin mame. Aș vrea să le încurajez să rămână acolo și pentru ele, să fie în continuare luptătoare pentru visele lor. La finalul unei zile, cred că orice copil își dorește ca mama ei să fie împlinită, fericită pe toate planurile.”, a mărturisit vedeta.

La vârsta de 23 de ani, Emily Burghelea se declară o femeie împlinită și se bucură din plin de succes în carieră. Și frumoasa Doina Teodoru nu ține cont de vârstă și radiază de fericire alături de bărbatul care i-a cucerit inima, nimeni altul decât chef Cătălin Scărlătescu.

O altă vedetă care are un trecut amoros controversat este Lidia Buble. Cântăreața s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri din România, iar relațiile de dragoste scandaloase au propulsat-o în atenția publicului. Artista se află într-o formă fizică de invidiat și nu ezită să își surprindă fanii de pe rețelele de socializare cu fotografii în ipostaze îndrăznețe.

Cum se descurcă fosta asistentă tv în rolul de soție și mamă

Emily Burghelea a vorbit recent despre problemele cu care s-a confruntat în perioada sarcinii, dar și după ce a adus-o pe lume pe fetița ei. Îndrăgita asistentă tv a recunoscut că s-a luptat cu depresia postnatală, însă alături de ea a fost mereu partenerul ei de viață.

„Am fost foarte OK după sarcină, până într-o zi, când m-am confruntat și eu cu depresia postnatală. Dintr-o dată, mi s-a părut că am intrat într-un nor negru, fără nimic concret care să declanșeze treaba asta.

A fost teribil. Am avut noroc că am avut ajutoare în jurul meu care să mă scoată din situația aceasta. Am discutat cu un psiholog. Soțul meu, Andrei, a fost lângă mine. A despicat firul în 4 și și-a dat seama unde este problema și ce se întâmplă, a încercat să îmi ofere toate rezolvările ca să nu se agraveze stările. Am înțeles că este hormonal și că foarte multe femei se confruntă cu depresia postnatală.”, a mărturisit vedeta.

În prezent, Emily Burghelea se bucură din plin de rolul de mamă și soție și are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soțul ei. Fosta asistentă tv s-a retras de ceva vreme din lumina reflectoarelor de dragul copilului și partenerului ei de viață.

La vârsta de 23 de ani, Emily Burghelea se declară o femeie împlinită și se mândrește cu familia ei frumoasă. Fosta asistentă tv are o carieră de succes, iar pe plan personal radiază de fericire.

Adauga un comentariu