BZI LIVE

LIVE VIDEO – Emisiune BZI LIVE pentru toți românii alături de europarlamentarul (membru în ECR din PE) Cristian Terheș, președinte al Partidului Național Conservator Român și locul I în lista candidaților AUR la Alegerile Europarlamentare 2024

Publicat: 17 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Joi, 5 18 aprilie 2024, ora 14.00 (via Skype) revine într-o nouă emisiune BZI LIVE directă, fără menajamente, necenzurată și corectă pentru toți românii, europarlamentarul (membru în Grupul Conservatorilor și Reformiștilor Europeni – ECR) Cristian Terheș (susținut în fruntea listei pentru Alegerile Europarlamentare 2024 de Alianța pentru Unirea Românilor – AUR) și președinte al Partidului Național Conservator Român (PNCR).

Alături de acesta vor fi abordate următoarele puncte fierbinți și de interes pentru cetățeni: 1. Obiective, strategii și acțiuni pentru câștigarea Alegerilor Europarlamentare 2024 de AUR; 2. ”Minciuna” Schengen marca PSD și PNL; 3. Eurobarometru: Aproape jumătate dintre români au o încredere oarbă-n Uniunea Europeană (UE). Trei sferturi din ei se vor duce la vot!; 4. Profesorul emerit al Universității de Medicină din Osaka – Japonia, Masayasu Inoue: ”Pandemia a fost folosită ca pretext fals de către Organizația Mondială a Sănătății (OMS) pentru a stimula vaccinarea tuturor popoarelor!; 5. România poate pierde teritorii. Ungaria forțează autonomia ținutului secuiesc după ce am pierdut recursul împotriva Comisiei Europene (CE); 6. Trăiască Războiul! Compania Lockheed Martin a câștigat un contract de apărare antirachetă din Statele Unite în valoare de 17 miliarde de dolari!; 7. CE a calculat României, pentru anul trecut, un deficit bugetar mai ridicat decât cel transmis de autoritățile de la București, în contextul în care România este singurul stat european aflat în procedură de deficit excesiv!; 8. Tragedia de la Spitalul Sfântul Pantelimon din București; 9. Premierul slovac Robert Fico: ”Slovacia refuză să implementeze noul sistem pentru migraţie al Uniunii Europene! Asta nu e solidaritate, e dictat”! 10. De la Războiul din Ucraina la atacul Iranului asupra Israelului! Așadar, o producție media BZI LIVE de impact, prospețime și utilitate pentru urmăritori!

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu