BZI LIVE

LIVE VIDEO Emisiune de maxim interes! Cunoscutul avocat Doina Stupariu vine în Studioul BZI LIVE! – FOTO

Publicat: 21 nov. 2019

Emisiune de interes, în studioul BZI LIVE! Vineri, 22 noiembrie 2019, începând cu ora 13.00, în lumina reflectoarelor Studioului BZI LIVE vine cunoscutul avocat ieșean Doina Stupariu.

Doina Stupariu este unul dintre cei mai cunoscuți avocați ieșeni, fiind membră a Baroului Iași din data de 1 august 1981. Conform datelor oferite de Baroul ieșean, aceasta este membră a Consiliului instituției. De fapt, Doina Stupariu a fost, vreme de mai mulți ani, în formele de conducere ale Baroului Iași.

În peste trei decenii de meserie, realizările profesionale ale Doinei Stupariu au cuprins o paletă largă de procese, unele cu un renume deosebit, și soluții, la momentul acela, unice în România. De remarcat este faptul că este absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității „Al.I. Cuza”, are un master în Drept penal, cursuri de mediere în programul inițiat de Ministerul Justiției și Ambasada SUA, fiind Doctor în Economie, dar având și cursuri de pedagogie.

Doina Stupariu va discuta în cadrul emisiunii de vineri despre modul de accedere în avocatură, despre faptul că, în acest an, peste 100 de persoane au reușit să treacă peste examenul de admitere cu brio, precum și detalii și sfaturi pentru tinerii care visează să practice această meserie.

Toți cei care doresc să adreseze întrebări o pot face la rubrica de comentarii, pe www.bzi.ro sau în direct, accesând http://www.facebook.com/cotidianul.bzi.loading...

Adauga un comentariu