Cultural

Emma Ștefan, iubita lui Tavi Colen, face furori la evenimentele mondene. Cei doi artiști au o relație de 14 ani

Publicat: 17 feb. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Emma Ștefan iubita lui Tavi Colen face furori la evenimentele mondene. Cei doi artiști au o relație de 14 ani
Emma Ștefan și Tavi Colen formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbiz-ul autohton.

Emma Ștefan, iubita lui Tavi Colen, face furori la evenimentele mondene. Aceasta are o carieră de succes în muzică, iar pe plan personal se declară o femeie împlinită alături de partenerul ei de viață. Emma Ștefan și Tavi Colen formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi artiști au o relație de 14 ani.

Emma Ștefan, iubita lui Tavi Colen, face furori la evenimentele mondene

Emma Ștefan, cunoscută de public drept Emma de la ZU, este o prezență răvășitoare în showbiz-ul autohton. Frumoasa vedetă are o carieră de succes în muzică și televiziune și este extrem de apreciată de publicul autohton. Dincolo de lumina reflectoarelor, Emma Ștefan trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu nimeni altul decât Tavi Colen.

Între cei doi este o diferență de vârstă de 20 de ani, însă acest fapt nu i-a împiedicat să formeze un cuplu. Fostul solist al trupei Talisman are doar cuvinte de laudă pentru iubita sa, care îi este alături de 14 ani.

„Stau câteodată într-un colţ şi mă uit la făptura asta frumoasă, care pare firavă şi chiar nu mă prind de unde e atâta energie în ea. De unde atâta ambiţie şi voinţă de a reuşi şi cum naiba face să o iubească absolut toată lumea. O admiraţie de necuprins mă face să mă înclin în faţa ei văzând câte a reuşit în viaţă până acum şi mândria că a ales să stea lângă mine atâţia ani e de nedescris!”, a declarat acesta.

O altă artistă care se mândrește cu familia ei frumoasă este Elena Gheorghe. Celebra cântăreață se bucură din plin de rolul de mamă și este răsfățată de soț. Vedeta se află într-o formă fizică de invidiat și se menține tânără. Și îndrăgita prezentatoare tv Iulia Pârlea nu ține cont de vârstă și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Ce spune fostul solist al trupei Talisman despre femeia care i-a cucerit inima

Tavi Colen și Emma Ștefan trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mai bine de 14 ani. Deși au avut parte de multe momente grele în viața de cuplu, cei doi au depășit situațiile dificile împreună. Mai mult, aceștia au fost aspru criticați de unii având în vedere diferența de vârstă dintre ei, însă Emma Ștefan și Tavi Colen nu au ținut cont de replicile dure ale celor din jur.

Tavi Colen se mândrește cu iubita sa și se declară un bărbat împlinit. Cei doi nu ezită să își declare public iubirea și se afișează în ipostaze tandre pe rețelele de socializare.

,,A învăţat să devină doamnă, copil zgubilitic fiind, câteodată mamă. A învăţat că a dărui e un har, a învăţat să cânte beton, dacă mă întrebaţi, deşi, aici, n-am lăudat-o ca să nu şi-o ia în cap. A învăţat să ţină o familie unită şi chiar şi o formaţie unită… Pentru toate astea îţi mulţumesc, te preţuiesc şi te iubesc!”, a declarat cântărețul.

Emma Ștefan și Tavi Colen formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi se iubesc de mai bine de 14 ani și radiază de fericire împreună.

Adauga un comentariu