Sport

Gigi Becali e pregătit în cazul unui refuz al lui Marius Șumudică! Adrian Mutu, variantă pentru banca tehnică de la FCSB

Publicat: 21 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gigi Becali e pregătit în cazul unui refuz al lui Marius Șumudică Adrian Mutu variantă pentru banca tehnică de la FCSB
Adrian Mutu, variantă pentru banca tehnică a FCSB-ului, însă prima opțiune pentru Gigi Becali rămâne Marius Șumudică

FCSB va schimba antrenorul la finalul acestui sezon, Toni Petrea anunțându-și deja plecarea la finalul meciului cu Universitatea Craiova, 0-1.
Primul antrenor pe care l-a ofertat Gigi Becali este Marius Șumudică, cel care a cerut, însă, un timp de gândire. Totuși, alături de fostul tehnician de la Rizespor, patronul de la FCSB mai are pe listă un antrenor cu nume: Adrian Mutu.

Adrian Mutu, variantă pentru banca tehnică a FCSB-ului

„Briliantul” nu mai este legat de contractul cu Federația Română de Fotbal, unde a activat în ultimul an și jumătate în funcția de selecționar al echipei naționale U21, și a recunoscut că și-ar dori să pregătească o echipă de club, iar Narcis Răducan, cel care a transmis că se îndoiește că Marius Șumudică va accepta oferta lui Gigi Becali, a anunțat că Adrian Mutu poate fi o variantă pentru FCSB.

„Nu e imposibilă varianta Mutu la FCSB, mai ales că a tot declarat că vrea să antreneze. Cred că Marius Șumudică s-ar potrivi la CFR Cluj”, a declarat Narcis Răducan.

Din informațiile Digi Sport, au existat deja unele discuții incipiente în vederea unei veniri a lui Adrian Mutu la FCSB, însă prima opțiune pentru Gigi Becali rămâne Marius Șumudică.
Înainte de a pregăti echipa națională de tineret, Adrian Mutu a antrenat și două echipe de club, FC Voluntari, între aprilie și iunie 2018, cu care a câștigat barajul de menținere / retrogradare în Liga I, unde a întâlnit Chindia, și formația secundă a clubului saudit Al Wahda.

Adauga un comentariu