Titlurile zilei

Este un pachet de mușchi, dar era să fie luat la bătaie de iubitul unei femei care nu-și putea lua ochii de la el: „Consider că nu rezolvam nimic, dacă îl băteam”

Publicat: 01 sept. 2022
_____ Vizualizări 16 Comentarii
Este un pachet de mușchi dar era să fie luat la bătaie de iubitul unei femei care nu-și putea lua ochii de la el Consider că nu rezolvam nimic dacă îl băteam
El este ieșeanul ce stârnește invidie în rândul bărbaților pufoși

Rareș Stoleriu este numele ieșeanului ce practică culturism de peste 6 ani, promovând un stil de viață sănătos. Tânărul a suferit o transformare impresionantă de când se ocupă de acest sport individual, fapt care l-a determinat să dezvăluie o serie de amănunte din viața sa. Bărbatul, la început de drum în arta culturismului, trece zi de zi prin momente care mai de care mai amuzante

Culturistul ia masa o singură dată pe zi și e nelipsit de la antrenamentele sportive. De fiecare dată când merge la piscină privirile femeilor sunt îndreptate către corpul frumos sculptat.

De la fotbal la culturism

Transformare sala
Culturistul ia masa o singură dată pe zi

Rareș Stoleriu se consideră un ieșean ce are grijă de sănătatea sa, dar și de aspect. Dacă atunci când era doar un copil tânărul practica fotbal, de câțiva ani a intrat în universul culturiștilor, mergând zi de zi în sala de sport.

„Fac sport de mic copil. Am început cu fotbalul, dar părinții mei nu au avut bani să mă întrețină, deoarece e costisitor.

Mi-am rupt piciorul în clasa a V-a la cupa Hagi Danone și atunci a fost un fel de încheiere clară a faptului că pe viitor șansele de a ajunge fotbalist sunt minime.

Am continuat cu fotbalul până în clasa a X-a. Atunci m-am apucat să merg la sală. Antrenamentele de fotbal, plus cele în sală, erau prea istovitoare, așa ca am avut de ales. Ori continui cu fotbalul, ori continui să merg la sală. Am decis să merg la sală, întrucât a devenit o pasiune mai mare decât fotbalul. Am ales să devin culturist, un sport frumos care e individual, nu e de echipă. Aici contează doar propriile mele forțe, munca pe care o depun eu pentru a deveni culturist.

Am luat locul 2 la Semtex Grand Prix la categorie sub 70 kg.

Transformarea mea… În poza din stânga, aveam aproximativ 4 ani de sală, evident, făceam lucrurile cum nu trebuie, poza fiind realizată la începutul primei pandemii, când a apărut COVID-19. Am luat o pauză de 7-8 luni, îmi amintesc că m-am dus să-mi fac analize și ziua următoare am avut febră la fesieri, atât de mult s-au atrofiat mușchii, pentru că am stat doar în casă cu izolarea. Iar în poza din dreapta, după ce m-am reapucat de sală, am avut nevoie de doar un an de zile să intru în forma respectivă. De ce? Pentru că am avut o abordare corectă. Sunt omul care a învățat prin «trail and error» foarte mult, în plus, zilnic caut să adaug informații noi și utile despre domeniul ăsta. De ce? Pentru că mereu este loc de mai bine, mereu poți să devii și mai informat. Trebuie să acumulezi informații până mori. În momentul în care spui că știi tot ești pe drumul greșit, ai o minte închisă care îți va trage ponoasele de rigoare”, a declarat Rareș Stoleriu.

Transformare sala
Înainte și după practicarea culturismului

„Viață grea” de culturist

Selfie in oglinda
Rareș are grijă de aspectul fizic

Sportivul, în vârstă de 22 de ani, consideră că viața celor care practică culturism nu este plină de provocări, dar poate fi amuzantă, corpul lucrat stârnind gelozie în rândul persoanelor de același sex .

„Eram cu câțiva prieteni la piscină. Lângă mine era un loc liber pe care mi-am pus tricoul, pe un șezlong, și așteptam să vină un prieten. Nu stătea nimeni pe locul ăla. Deodată, apare un bărbat, circa 45 de ani, destul de pufos, peste 100 de kilograme, cu un copil, de aproximativ 4 ani, și cu soția lui și mă întreabă cum am îndrăznit să-mi pun tricoul pe șezlongul lui. Mi-a luat tricoul și mi l-a aruncat în față, adresându-mi cuvinte vulgare. M-am enervat foarte tare, dar m-am controlat și nu am răspuns cu violență, l-am lăsat în pace, consider că nu rezolvam nimic, dacă îl băteam sau ceva, aveam doar de pierdut timp aiurea după cu Poliția. O doamnă care stătea lângă noi a văzut incidentul și mi-a spus: «Stai liniștit, este invidios pe tine că arăți atât de bine».

Cine vrea să se apuce de sportul ăsta trebuie să fie dispus să renunțe la viața de noapte. Fiecare zi trebuie respectată. Trebuie să fii dispus să faci sacrificii. E cam plictisitoare viața de culturist, dar, dacă asta îți place să faci, nu simți frustrare. Nu există moment bun în care să mănânci vreun «cheat meal». «Cheat meal» înseamnă că nu ești în stare să te controlezi. «Cheat meal-ul» nu iți aduce niciun beneficiu”, a adăugat Rareș Stoleriu.

Comentarii
  • Care din ei e cu stilul de viata sanatos?Cheliosul dupa ciclurile de steroizi sau Banderas cu chica deasa?Ca sa fii asa definit trebuie sa bagi un ciclu de steroizi, cei care trag cu orez si piept de pui stiu de ce!

  • suntem invidiosi puternic mai pl,noi astia mai pufosi suntem cu femeile……tu cu „prietenii” care iti rup rozzeta,ca de altfel de unde bani de sala si de piscina..gaozarrule

  • Papagalii ăștia de comentează, de mai sus, cred că sunt burți pline de rahat, la fel ca și în creier.
    Unul scrie că este chelios, dar este tuns zero în acele fotografii
    Altul că baga steroizi, dar dobitocul analfabet nu citește de câți ani face culturism cel din fotografii.

    Papagali și gonflabile, pe toate drumurile și roade invidia in voi…
    Mergeți la sală, faceți sport, mâncați lucruri sănătoase pentru organism!
    Dacă va este greu sa mergeți la sală cumpărați articole sportive și vă puteți ajuta chiar de cu propriul corp, ca să definiți masa musculară!

    Lăsați mâncatul de rahaturi și de rahat și duceți o viață sănătoasă atât pe plan fizic, cât și psihic!

  • mai labagiilor care il luati la rost pe tanarul asta apetisant , gura mica si jos de glezne cu bucegi si noroc no sa se uite niciuna la voi haha…

  • Nu mai luati la misto eroul. Ia uite ce ismene multicolore de parada mandriei poarta. Voi nu aveti asa ceva. El la 22 de ani munceste din greu si e si cineva, si model. Si inghite o data pe zi.

  • Astia care comenteaza negativ, sunt aceiasi care imput sptiul zilnic pe-aici. Low-lives, obezi, buhaiti, fara bani, job de cacat.
    Bravo lui, arata excelent!

  • Pe acest gonflabil il cunosc mai bine decat voi toti. Sa vedeti cum plange cand trebuie sa presteze…ca nu poate si nici nu are cu ce. Are puța numai pentru pipi. Si trebuie sa fie atent ca s ar putea sa faca pipi in pantaloni. E mica rau. De altfel eu nu am intalnit ceva mai mic…pacat de el. E simpatic asa…si baiat cuminte.

Adauga un comentariu