Actualitate

Eugen Teodorovici şi-a anunţat candidatura la şefia PSD

Publicat: 12 iul. 2020
Eugen Teodorovici şi-a anunţat candidatura la şefia PSD
Eugen Teodorovici şi-a anunţat candidatura la şefia PSD

Eugen Teodorovici şi-a anunţat candidatura la şefia PSD. Într-o conferinţă de presă, fostul ministru din Guvernul Dancila şi-a anunţat intenţia de a candida pentru cea mai importantă funcţie din cadrul Partidului Social Democrat. Aflat într-o conferinţă de presă, fostul preşedinte executiv al PSD îşi depune candidatura în contextul în care statutul partidului nu prevede altă formă de competiţie internă.

Eugen Teodorovici, fost preşedinte executiv al PSD, şi-a anunţat candidatura pentru funcţia de preşedinte al partidului.

Eugen Teodorovici şi-a anunţat candidatura la şefia PSD

Eugen Teodorovici şi-a anunţat intenţia de a candida pentru şefia PSD. Decizia vine în contextul în care, în ultima perioadă, acesta a lansat mai multe atacuri la adresa actualului preşedinte interimar PSD, Marcel Ciolacu În conferinţă de presă susţinută acum câteva ore, fostul ministru susţine că va avea o echipă pentru CEX-ul PSD, echipa pe care o va anunţa în curând.

”Îmi anunţ candidatura în mod oficial pentru funcţia de preşedinte al PSD. Îmi depun candidatura în mod personal pentru funcția de președinte, pentru că astăzi statutul, după cum știți, nu prevede o altă formă de competiție internă, iar în situația în care acest lucru se va schimba, categoric voi avea și eu o echipă pe formula pe care CEX-ul o va decide, astfel încât să fie o echipă cu oameni care vor o schimbare, nu doar pentru partid, ci și pentru țară”, a spus Teodorovici.

Partidul a stat în opoziţie fără a face opoziţie, susţine Eugen Teodorovici

Eugen Teodorovici a menţionat faptul că nu exista o luptă între el şi alţi colegi de partid şi că vrea să o ofere o alternativă a aceea ce reprezintă astăzi PSD-ul. Acesta a explicat faptul că nu trebuie să continue în acest mod şi că nu se poate că partidul în care este să stea 9 luni în opoziţie, fără a face opoziţie.

”Nu este o luptă între mine și alt coleg din partid, nu este competiția mea. Eu vreau să ofer doar o alternativă la ceea ce astăzi este PSD, conducerea să, pentru că este despre România, este despre PSD, nu despre Teodorovici, nu despre Ciolacu, nu despre competiția între cei doi. PSD nu poate şi nu trebuie să continue în acest mod. Nu poţi sta nouă luni în opoziţie şi să nu faci opoziţie, nu poţi da din coadă pe lângă preşedintele Iohannis în timp ce preşedintele Iohannis calcă în picioare PSD. Conducerea de azi a PSD a folosit cele nouă luni de opoziţie ca să stea degeaba”, a mai spus Eugen Teodorovici.

Eugen Teodorovici, despre programul pentru relansarea economică

Fostul ministru de Finanţe în guvernele PSD, Eugen Teodorovici, consideră că „programul de relansare economică al PNL este un mare ZERO pentru România”. Acesta consideră că premierul Ludovic Orban a realizat un document populist, în care predomină promisiunile dar poate fi considerat cu ușurință o auto-moţiune de cenzură.

„Am parcurs cu mult interes “amplul” program pe care Orban &Co trebuia să-l prezinte pe 1 iunie!! Niciodată nu e prea târziu ar spune unii, dar în situația actuală a economiei românești este o BĂTAIE DE JOC crasă la adresa românilor și a mediului de afaceri.

Deși lansat în plină vară, programul PNL este departe de ceea ce ar fi trebuit să fie un program pentru relansarea economică a României, putând fi, mai degrabă, asemănat unui „pom de Crăciun” plin de promisiuni electorale.

Comentarii
Adauga un comentariu