Eveniment-Social

Exclusiv! Iată primele reacții ale singurului candidat la funcția de rector al Universității de Știinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi

Publicat: 18 feb. 2020

Prof. univ. dr. ing. Gerard Jităreanu a oferit o declarație referitoare la candidatura sa la poziția de rector al Universităţii de Știinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi. Reamintim că astăzi, 18 februarie 2020, Jităreanu și-a depus dosarul pentru a candida la funcția de rector al importantei instituții.

”Elementele esențiale care îmi motivează candidatura sunt experienţa managerială şi profesionalismul, devotamentul total, consultarea şi transparenţa în luarea tuturor deciziilor, pe care cred că le-am probat pe parcursul celor 20 ani de activitate administrativă şi pe care sunt decis să le dovedesc şi în perioada următoare.

Cred că sunt capabil să înţeleg şi să răspund dinamic provocărilor şi tendinţelor pe care societatea bazată pe cunoaştere, competenţă, competitivitate, tehnologie şi globalizare le adresează universităţilor şi că am capacitatea să operaţionalizez un management bazat pe transparenţă, iniţiativă, încredere şi respect, responsabilitate individuală, creativitate şi profesionalism, un management eficient şi realist.”, a declarat prof. univ. dr. Gerard Jităreanu.

Întregul program managerial al prof. univ. dr. Gerard Jităreanu poate fi consultat aici.

Adauga un comentariu