Local

EXCLUSIV! Incendiu devastator la blocul M2, Blocul Fantomă. O persoană a decedat – FOTO/ VIDEO/ LIVE VIDEO

Publicat: 07 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Update: A fost găsită o singură victimă, un bărbat în vârstă de 43 de ani pe nume Tudorachi Vocaci Cătălin. Acesta a strigat după ajutor însă flăcările s-au propagat cu rapiditate şi nu a mai reuşit să scape. Incendiul a pornit de la un foc improvizat pentru a se încălzi. Bărbatul era cunoscut în zonă ca fiind hoţ de buzunare.

Update: „Am fost chemaţi la un incendiu în desfăşurare la un bloc aşa zis fantoma de la noi din oraş. Aici s-a găsit o singură victimă care a fost scoasă de colegii noştri pompieri. Victima este un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani. Acesta a fost găsit carbonizat. Din păcate, nu s-a putut decât să se constate decesul. În rest nu mai există alte victime. Incendiul a fost finalizat.”, a declarat Luminiţa Bodrun, medic Serviciul de Ambulanță Județean Iaşi.

UPDATE: În cadrul blocului se află doar o singură familie proprietar la etajul 1. Blocul este sigilat.

Știre inițială

În urmă cu puţin timp s-a produs un incendiu în municipiul Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii Cotidianului Bună Ziua Iaşi, incendiul a fost localizat pe strada Romana, la blocul M2, Blocul Fantomă, din municipiul Iaşi. Incendiul este localizat la etajul 4 într-un apartament, se manifestă şi la acoperiş. La faţa locului se intervine cu trei autospeciale de stingere, o autoplatformă, o autospecială transport victime multiple. O persoană a fost suprinsă în incendiu, în dreptul geamului. Cel mai probabil este vorba despre o persoană fără adăpost. Blocul este evacuat.

Revenim cu detalii!

Adauga un comentariu