Local

EXCLUSIV! Incendiu în Lunca Cetăţuii. Pompierii intervin in forță după ce o casă a fost cuprinsă de flăcări – FOTO/LIVE VIDEO

Publicat: 05 dec. 2020
pompier echipat pentru a stinge incendiul
incendiu in lunca cetatuii

UPDATE: O casă a fost cuprinsă în totalitate de flăcări, mai exact parterul şi mansarda. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de prin ajutor printre care şi o ambulanţă SAJ.

Incendiul se manifestă pe aproximativ 200 mp cu posibilităţi de propagare la casa învecinată. S-au suplimentat forţele cu o cisternă din cadrul Detaşamentului 2 de pompieri Iaşi şi un Scania din Detaşamentul 1 cu 8 subofiţeri.

Proprietarul de 41 de ani este evaluat de către echipajul SAJ. Acesta prezintă arsuri la nivelul fetei şi a membrelor superioare.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Iaşi a fost solicitat să intervină în jurul orei 15:30 în localitatea Lunca Cetăţuii, comuna Ciurea, la un incendiu ce se manifestă la o casă la nivelul parterului şi mansardei pe o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi, cu posibilitatea de propagare la locuinţa învecinată. La locul intervenţie s-au deplasat 4 autospeciale de stingere si doua cisterne cu un efectiv de 20 de pompieri militari. Proprietarul în vârstă de 41 de ani a fost evaluat de către echipajul SAJ prezentând arsuri la nivelul fetei şi a membrelor superioare. În momentul de faţă incendiul este localizat şi se lucrează la lichidarea acestuia, a declarat purtătorul de cuvânt al instituţiei.

În urmă cu puţin timp un incendiu a izbucnit în satul Lunca Cetăţuii din comuna Ciurea, judeţul Iaşi. Din primele informaţii obţinute de către reporterii cotidianului Bună Ziua Iaşi, se pare că incendiul ar fi în cartierul Astoria din satul mai sus menţionat.

la faţa locului se deplasează pompierii dotaţi cu cu apă şi spumă pentru a stinge incendiul.

Vom reveni cu detalii!

Comentarii
Adauga un comentariu