Local

EXCLUSIV! Şoc în lumea Mondenă! Andreea Antonescu a sunat azi noapte la 112 şi a spus că este sechestrată într-un apartament din Copou, de iubitul ei, Ştefan Manolache – FOTO / VIDEO

Publicat: 20 feb. 2020

Andreea Antonescu, fosta membră a trupei Andre a fost azi noapte protagonistă unui scandal monstru la Iaşi. Femeia a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a anunat că este ţinută cu forţa într-un apartament din complexul rezidenţial Exclusive Residence din Copou.

Poliţiştii ieşeni au intervenit imediat şi au ajuns la apartamentul indicat. Odată ajunşi oamenii legii au găsit-o pe Andreea Antonescu şi pe iubitul ei, Ştefan Manolache.

Ambii păreau sub influienta băuturilor alcoolice. Au negat ca între ei ar fi fost vreun scandal, iar pentru asta, poliţiştii ieşeni ar fi amendat-o pe artistă.

Reprezentanţii Poliţiei Iaşi au confirmat că vedeta a sunat la 112 azi noapte.

“Astăzi, în jurul orei 00:30 am fost sesizați de către o femeie de 37 de ani cu privire la faptul că ar avea un conflict cu iubitul său, într-un imobil de pe raza municipiului Iași. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate nu se confirmă, femeia apelând nejustificat numărul unic de urgență. Astfel, aceasta a fost amendată contravențional, conform OUG nr. 34/2008. Verificările sunt în desfășurare”, a precizat Beatrice Romanescu, purtătoare de cuvânt al IPJ Iaşi.

Ştefan Manolache este fiul controversatului politician Mircea Manolache. De numele acestuia se leagă numeroase scandaluri.

În urmă cu câţiva ani, Ştefan Manolache s-a ales cu o condamnare de un an de închisoare cu suspendare, după ce în 2014 a provocat panica pe străzile din Iaşi. Mai precis, fiul patronului de la Parma a ameninţat în trafic un taximetrist, totul pornind de la o presupusă înjurătură. Pentru că ameninţarea să fie cât mai credibilă, a folosit un pistol cu bile. În urma conflictului spontan, Răzvan l-a urmărit pe taximetrist pe străzile din oraş. Văzând că este urmărit, taximetristul a oprit şi a folosit un spray lacrimogen.

În replică, Răzvan Manolache a tras de mai multe ori cu pistolul, nimerindu-l pe taximetrist în zona pieptului. Procurorii au încercat să obţină un mandat de arestare, dar judecătorii au decis că acesta poate fi judecat în libertate.

”Prințișorul taxiurilor” a fost implicat într-o serie de dosare cât se poate de serioase, de natură penală, unele chiar instrumentate de DIICOT, adică în sfera criminalităţii organizate. Mai exact, el a fost cercetat într-un dosar care implica substanțele interzise, Ştefan Manolache fiind, până în primăvara acestui an, sub control judiciar.

 

Comentarii
Adauga un comentariu