Titlurile zilei

Exclusiv! Student al Universităţii ‘Alexandru Ioan Cuza’ detectat pozitiv cu COVID-19

Publicat: 17 mart. 2020

Situaţie extremă la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi. Studenta în anul al doilea la Facultatea de Istorie a fost depistata pozitiv cu Coronavirus. În prezent aceasta locuia într-un apartament, nu locuia in camin.

Grav e că săptămâna trecută a fost la cursuri cât şi al secretariatul Facultăţii. Ea a spus că nu ştie de unde a contactat coronavirus. Studenta a fost internată, duminică seara, în cadrul Spitalului de Boli Infecţioase ‘Sfanta Parascheva’ din Iaşi. În cursul nopţii trecute, testul a ieşit pozitiv la infectarea cu COVID-19. Conform surselor bzi.ro, studentă era foarte confuză, neştiind de unde ar fi contactat virusul. Starea de sănătate a studentei este general bună.

Universitatea Alexandru Ioan Cuza a anunţat DSP Iaşi despre acest caz şi au început, alături de intitutia publică o anchetă epidemiologica. Se va reface întreg traseul studentei. Ea a intrat în contact cu profesori şi studenţi din UAIC.

Revenim cu amănunte

Comentarii
  • În ce hal puteți pune problema! Am să dau share la postarea dumneavoastră și o scriu în descriere adevărata poveste a fetei. De astăzi voi spune #nuBZI. Mult succes!

  • Un articol de 2 lei, care încalcă dreptul la imagine și GDPR. Nu știu de unde aveți informațiile dar sunteți într-o mare eroare și de toată jena. Sper că sunteți conștienți puteți răspunde în fața legii pentru asta!

  • Nu cunoașteți niciun fel de date despre persoana din articol și vă lansați în niște afirmații fără bază. Confirmați că sunteți un ziar de toată jena! Încălcați, pe lângă norme morale!

  • Adevărată poveste este că BZI nu este o presă de informare ci o presă de scandal. Și cam asta e tot. Aveam o părere foarte proastă și până acum, dar în condițiile de față, m-ați convins că nu merită nicio atenție publicația voastră (aș fi scris dumnevoastră dacă aș fi simțit că vă pot respecta în vreun fel).

Adauga un comentariu