Local

Exclusiv! Student din Iași, transportat cu elicopterul SMURD – Update

Publicat: 17 nov. 2019

Update: Tânărul în vârstă de 19 ani care a ajuns în stare gravă la spital, ste student la Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iaşi. Acesta a ajuns la Spitalul „Sf. Spiridon” simţindu-se rău. Tânărul încercase să îşi trateze singur viroza. Acesta a declarat că a luat pe parcursul zilei zece pastile de Paracetamol, câte două de-odată. Băiatul şi-a administrat de patru ori mai mutle medicamente decât doza zilnică recomandată. Colegii acestuia au declarat că ar fi luat, de fapt, 16 pastile.

În urmă cu puțin timp un elicopter SMURD din municipiul Iași transportă un student la Spitalul Fundeni. Concret, un student în noaptea de vineri a luat circa 16 comprimate de paracetamol. Acesta dorea să trateze o viroză.

Studentul, și-a administrat câte două comprimate de paracetamol odată. Medicii l-au diagnosticat cu insuficiență hepatică fulminantă toxică.  Tânărul este internat în secția de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI) de vineri noapte. Elicopterul SMURD îl transportă în acest moment spre capitală, la Spitalul Fundeni.

 loading...

Adauga un comentariu