Local

Executorii vând o vilă din cartierul Tătărași cu aproape 200.000 de euro! Terenul are suprafața de 290 de metri pătrați – FOTO

Publicat: 24 sept. 2022
_____ Vizualizări 4 Comentarii
Executorii vând o vilă din cartierul Tătărași cu aproape 200.000 de euro Terenul are suprafața de 290 de metri pătrați  FOTO
Aproape 200.000 de euro costă o proprietate din cartierul Tătărași scoasă la vânzare de executorii judecătorești

Din cauza unui credit contractat de la Raiffeisen Bank, doi debitori riscă să rămână fără proprietatea din cartierul Tătărași, municipiul Iași. La procedura programată la începutul lunii octombrie 2022, participații pot licita de la prețul de 947.021 de lei

O proprietate din cartierul Tătărași, municipiul Iași, se află pe lista licitațiilor organizate de executorii judecătorești. Procedura pentru valorificarea bunurilor este programată pe data de 07.10.2022, ora 10:00. Este vorba de un teren și o vilă din cartierul menționat. Debitorii riscă să rămână fără proprietate din cauza unui credit bancar neachitat.

„Somăm pe toți cei care pretind vreun drept asupra imobilului urmărit să-l anunțe pe executorul judecătoresc înaintea datei stabilite pentru vânzare. Invităm pe toți cei care doresc să cumpere imobilul urmărit silit să se prezinte la data, locul și ora stabilite pentru vânzare, având asupra lor cartea de identitate și până la această dată să prezinte oferta de cumpărare”, se arată în anunțul executorului judecătoresc Giorgiana Nichitoi.

În cazul în care la procedură nu se vor prezenta ofertanți, prețul de pornire a licitației va fi diminuat. Au fost organizate sesiuni și pentru vânzarea altor imobile.

Executorii vând o vilă cu mansardă din cartierul Tătărași

Debitorii Cătălina și Marius Gîrbea s-au trezit cu executorii pe cap din cauza unui credit contractat de la Raiffeisen Bank. Proprietatea constă în teren de 290 de metri pătrați și vilă de cu regimul de înălțime P+M, cu o suprafață utilă de peste 100 de metri pătrați. Evaluatorii au stabilit un preț de pornire de 947.021 de lei, aproape 200.000 de euro. Bunurile sunt identificate pe strada Nicoriță. Totodată, executorii scot la vânzare bunurile societății Riana SRL care datorează sume importante băncii TBI Bank. Firma este controlată de Mariana Homoranu.

Este vorba de un apartament cu două camere, situat în satul Valea Adâncă, comuna Miroslava, pe strada Pepinierii, nr. 7, etajul 1. Se mai adaugă și o boxă situată la demisolul blocului. Evaluatorii au stabilit un preț de pornire pentru imobil de 240.975 de lei, aproape 48.000 de euro. Societatea Riana SRL are ca obiect de activitate „comerț cu amănuntul”. În 2021, a înregistrat o cifră de afaceri de 483.346 de lei, pierderi 113.217 lei, datorii de 953.175 de lei și un număr de 4 angajați.

Apartament de 85.000 de euro, lângă Pasajul Octav Băncilă

Nu în ultimul rând, executorii judecătorești din Iași au reluat și licitația pentru valorificarea unui apartament situat în blocul T3A, sc. B, et. 3, de pe strada Străpungere Silvestru, în apropierea Pasajului Octav Băncilă. Imobilul este compus din două camere, cu o suprafață utilă de 52,03 metri pătrați la care se adaugă două balcoane, cu o suprafață utilă de 8,86 de metri pătrați. Apartamentul este situat la etajul al treilea al blocului. Evaluatorii au stabilit un preț de pornire a licitației de 425.000 de lei, adică 85.000 de euro.

Executorii vând o vilă din cartierul Tătărași cu aproape 200.000 de euro, în cazul în care debitorii nu vor acoperi creditul contractat de la Raiffeisen Bank.

Comentarii
  • Si o sa le vanda la 1/4 din pretul real de piata, unor ……..
    Jecmaneala pe fata si nu numai in aceste cazuri, isi bat joc de romani si nimeni nu schimba legea astora, sa nu mai vanda la preturi de rahat.
    A gresit, ok, vinde.
    Dar la un pret intreg si real, ca nici tu nu faci aceea datorie sa o plateasca cei ce au gresit, la 1/4 din valoarea ei.
    Asa ar fi corect, in oglinda.

  • Legile sunt facute pentru huzurul bancilor. Cine a facut legea l-a durut la basca de oameni.
    Corect este asa : daca am o casa de 150 keuro si datorez bancii 50 keuro, banca preia casa si imi da diferenta de 100 keuro. Pe urma, banca n-are decat sa vanda casa si cu 200 keuro, daca poate.

  • Cine va da dreptul sa publicati numele debitorilor? Adica pe al infractorlor, soferilor beti, criminalilor, etc nu le publicati ca nu va permite legea si al acestor persoane-debitori le publicati? Nu v-a dat inca nimeni in judecata sa va iasi chilotii de pe voi….

  • Totuși pretul de 200000 euro este enorm pentru o așa zisa vila de 100 mp și un teren de 390 mp. Bănuiesc că se va vinde cu maxim 120000 e.

Adauga un comentariu