Bursa Barfelor

Explicații logice pentru Toni Hoțac despre numărul adevărat de vizualizări la gazeta bâzâitoare. Din cauza băuturii, el fură curent – FOTO

Publicat: 18 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Babetele bârfitoare încep rubricuța de astăzi cu niște lucrușoare atât de simple pentru omul de rând, dar atât de complicate pentru mințile băute ale unuia precum Toni „Curuleț” Hoțac, bețivanul ăla de la Zearul Mardeiași. V-au tot povestit babetele că Toni bea până și eticheta de la sticle, dar să ajungi chiar atât de bombalău după o dușcă, nu a crezut nimeni. Săracul Toni Hoțac e atât de prost încât nu a înțeles nici acum cum funcționează enternetul. Nu a înțeles deosebirea dintre un site, un text pe online și o emisiune pe feisbuc.

El, un țăran de la Dumești, nu înțelege că emisiunea pe Facebook la BZI cu Reftorul Tudorică a făcut audiență exactă de 26.930 de vizitatori și mai crește… Băi Toni, lasă sticla deoparte, ia un pix și notează: vizualizările pe feisbuc nu au treabă cu alea de pe sait, așa cum urli tu la tine cu trafic ciordit. Atenție, Toni, ăștia sunt vizitatori unici, nu înțepături în funduleț, cum îți place ție… Dar ce să-i mai explici unuia care visează băutură și altceva mai dur zi și noapte. Babetele îți recomandă să îți surprinzi ficatul cu niște apă, poate ți se destupă și fundul, și mintea și nu mai induci lumea în eroare cu tâmpeniile tale.
Ia drept dovadă și captura aferentă! Vai și amar de fundul tău…

 

 

Adauga un comentariu