National

Explozie într-o clădire din Timișoara! Un bărbat a fost prins sub dărâmături

Publicat: 25 feb. 2021
Pompierii s-au deplasat la incendiu

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Timiș anunță că a intervenit pentru salvarea unui bărbat blocat sub dărâmături, pe strada Zăvoi din Timișoara.

Pompierii au transmis că s-a produs o explozie la un imobil aflat într-o curte comună, iar un bărbat a rămas blocat sub dărâmături.

„18 pompieri au intervenit de urgență cu 2 autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, 2 autospeciale de descarcerare, un container de căutare-salvare și un echipaj SMURD. Din primele informații, e vorba doar despre o victimă – persoana blocată sub dărâmături. Echipajele fac cercetări la fața locului pentru a stabili cauza producerii exploziei și pentru a asigura zona”, transmite ISU Timiș.

Din fericire, victima a fost scoasă de sub dărâmături și predată unui echipaj medical al Serviciului de Ambulanță Județean sosit la fața locului. Victima este conștientă.

„Ajunși la fața locului, pompierii au constatat că s-a produs o explozie la un imobil aflat într-o curte comună. În urma exploziei, o victimă de sex masculin a rămas blocată sub dărâmături. Pompierii au intervenit de urgență pentru extragerea victimei și au predat-o conștientă unui echipaj medical SAJ sosit la fața locului”, transmit reprezentanții ISU Timiș.

Sursa foto: tion.ro

Adauga un comentariu