Actualitate

Fabulos! Ștefan Voinea, un presupus falsificator de carduri angajat de Vlad Voiculescu pentru a avea acces la platforma online unde se publică date despre pandemie şi vaccinare

Publicat: 11 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Fabulos Ștefan Voinea un presupus falsificator de carduri angajat de Vlad Voiculescu pentru a avea acces la platforma online unde se publică date despre pandemie şi vaccinare
Ștefan Voinea este consilier onorific al lui Vlad Voiculescu și a fost cercetat în trecut pentru infracțiuni cu carduri bancare

Noi informaţii ies la iveală cu tipul de oameni pe care Vlad Voiculescu îi angajează în Ministerul Sănătăţii. Aşadar, conform declaraţiei făcute de Cristian Vasilcoiu, fost jurnalist şi fost consilier al Olgutei Vasilescu, ministrul Sănătății l-a angajat pe Ştefan Voinea care, în trecut, a fost cercetat pentru clonări cu cârduri.

Dezvăluirea este una fabuloasă mai ales în contextul în care consilierul onorific are acces la datele personale a milioane de români, iar dacă informaţia se dovedeşte solidă, ar putea declanşa o întreagă cercetare cu iz penal la minister.

Ştefan Voinea a fost cercetat în trecut pentru infracţiuni cu carduri bancare

Ştefan Voinea care este consilierul onorific al ministrului Sănătăţii şi omul care avea acces la un sistem în care sunt introduse datele personale a milioane de oameni, ar fi fost cercetat pentru infracţiuni bancare. Conform declaraţiilor făcute de Cristian Vasilcoiu, un fost jurnalist, consilierul onorific a fost săltat de mascați pentru falsificare cardurilor bancare:

„Mă sunară niște polițiști în rezervă din Craiova natală: “Mă Coiule, ai îmbătrânit și tu, ai uitat când l-am săltat pe Voinea ăsta al mic, copilul ălora de la Gazeta de Sud, că era hacker și trăgea pe carduri?! Cum să îi dea ăstuia cineva acces în rețeaua aia?!” Na! Mai ziceți ceva!”, scrie Vasilcoiu pe Facebook.

Ştefan Voinea ar fi scăpat de acuzaţii datorită influenţei tatălui său

Conform unui articol publicat de ZIUĂ, Ştefan Voinea a fost săltat de mascaţi şi reţinut pe baza unor suspiciuni de utilizare de carduri false. Totuşi, acesta a scăpat de acuzaţii datorită poziţiei şi influenţii tatălui său, patron la Gazeta de Sud:

„Persoane din anturajul lui Ștefan-Adrian Voinea povestesc despre faptul că acesta a avut o tinerețe tumultoasă, specifică, de altfel, beizadelelor. Se spune în zonă că în anii 2002-2003 acesta ar fi fost chiar reținut pe baza unor suspiciuni de utilizare de carduri false, acuzații de care ar fi scăpat sprijinindu-se pe poziția foarte influentă a tatălui său, acesta ar fi beneficiat de susținerea comisarului-șef Gheorghe Bâca, fost șef al IPJ Dolj, reușind astfel să scape de acuzații și de orice urmă a acestora.”

Ce face Ştefan Voinea în calitate de consilier onorific al lui Vlad Voiculescu

Conform postărilor proprii, Ştefan Voinea are responsabilităţi mare în cadrul ministerului condus de Vlad Voiculescu. Acesta coordonează tocmai transpartenizareadatelor despre pandemie şi vaccinare:

” În calitate de consilier onorific al ministrului Sănătății, coordonez activitatea de transparentizare cu privire la datele despre pandemie și vaccinare. Pentru acest lucru am avut acces la Registrul Electronic Național de Vaccinări printr-un cont cu permisiuni limitate. Acest cont permite doar raportări și nu oferă acces la date cu caracter personal.”

Vlad Voiculescu, ministrul implicat în mai multe scandaluri

Vlad Voiculescu se află, de la preluarea mandatului, în mai multe scandaluri. De exemplu, acesta a fost acuzat atunci când săptămâna trecută a publicat date private despre pandemia de COVID-19 dar și despre persoanele care s-au vaccinat. Lucian Bode, ministrul de Interne, a declarat că pe lista făcută publică se află și lucrători în domeniul securității naționale, iar informațiile erau clasificate. De altfel, premierul Florin Cîțu a trimis Corpul de Control la Ministerul Sănătății.

Comments are closed.

Adauga un comentariu