National

Face Paștele în țări străine, dar nu uită de tradiții! Ce își pune neapărat Adelina Pestrițu în bagaj: „Indiferent unde plecăm, luăm noi de acasă”

Publicat: 05 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Face Paștele în țări străine dar nu uită de tradiții Ce își pune neapărat Adelina Pestrițu în bagaj Indiferent unde plecăm luăm noi de acasă
Adelina Pestrițu este urmărită de milioane de oameni pe rețelele sociale

Adelina Pestrițu ne-a dezvăluit ce tradiție poartă cu ea oriunde ar călători.

Adelina Pestrițu este urmărită de milioane de oameni pe rețelele sociale. Bruneta știe mai bine ca oricine cum să atragă atenția și cum să fie un influencer de invidiat. Aceasta are și o familie frumoasă, cu care se mândrește nespus.

Adelina Pestrițu, totul despre vacanța de Paște

Adelina Pestrițu a dezvăluit pentru WOWbiz unde se va afla în vacanța de Paște alături de familia ei. Chiar dacă pleacă peste hotare, aceasta nu uită să pună în bagaj un lucru foarte important: ouăle roșii.

„Anul acesta vom pleca din țară, undeva aproape, nu vom zbura mult cu avionul. Plecăm în familie. Toate tradițiile sunt importante de Paște, dar ouăle roșii nu lipsesc, indiferent unde plecăm și chiar dacă la fața locului nu există această tradiție, luăm noi de acasă, astfel încât în ziua de Paște să ciocnim noi un ou roșu.”, a precizat Adelina Pestrițu, pentru WOWbiz.

De ce a renunțat Adelina Pestrițu la implanturi mamare?

Adelina Pestrițu a luat o decizie radicală de curând și anume să renunțe la implanturile mamare. Bruneta a explicat de ce a ales acest lucru și cum a avut loc procesul.

„Am apelat la operații estetice acum mulți ani și nu regret. Nu regret în ideea că operațiile estetice mi-au adus încredere în mine, pentru că aveam nevoie de această stare, dar în timp au apărut și alte efecte la care eu nu mă așteptam, la care eu nu m-am gândit când am făcut anumite intervenții, respectiv cea de implant mamar. Au apărut durerile de spate, în timp am realizat și disproporțiile fizice și mi-am dat seama că ar trebui să fac ceva.

În primul rând de la ideea că îmi doresc să fiu și să mă păstrez sănătoasă cât mai mult timp, pentru totdeauna dacă s-ar putea și am luat această decizie, dar după ani de zile în care m-am gândit dacă asta este soluția. Am apelat la discectomia cu alcool, pentru durerile de spate, după salteaua pe care dorm. Am mers la sală, am încercat să îmi întăresc mai tare musculatura spatelui, durerile nu au dispărut și am considerat că ăsta este pasul pe care eu trebuie să-l fac.

M-am pregătit un an de zile, tocmai, nu am avut parte de acel șoc. (…) Pot să vă spun că este o decizie înțeleaptă în ceea ce mă privește și mă simt fericită cu alegerea pe care am făcut-o.”, a declarat Adelina Pestrițu „Play IT”.

Adauga un comentariu