IT&C

Facebook conectare rapidă: Ce soluții există pentru computer, tabletă sau telefon

Publicat: 16 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Facebook conectare rapidă Ce soluții există pentru computer tabletă sau telefon
Există mai multe soluții pentru coenctarea rapidă pe orice dispozitiv

Persoanele care folosesc de obicei același calculator sau care lcurează de pe aceeași tabletă vor o conectare rapidă la Facebook, fără a fi obligați de fiecare dată să parcurgă toate etapele necesare logării.

De aceea, pentru a te putea conecta rapid la Facebook de pe computerul personal, cel de la serviciu, de pe tabletă sau telefon, marea majoritate a browserelor oferă posibilitatea memorării parolelor.

Tot ce ai de făcut este să te conectezi o dată la Facebook de pe acel calculator, de pe acea tabletă sau telefon și să dai memorare parolă în acel browser, fie că este Chrome, Mozilla Firefox sau Opera. La următoarea logare pe Facebook te vei conectat rapid, fără să mai fii nevoit să urmezi toți pașii necesari logării.

Facebook conectare rapidă: Cum te conectezi la contul tău

Pentru a te conecta la contul de Facebook pe un computer, trebuie să accesezi facebook.com. Apeși pe E-mail sau număr de telefon și introduci una dintre următoarele:

– Adresa de e-mail: te poți conecta cu orice adresă de e-mail care este trecută în contul tău de Facebook.

– Numărul de telefon: Dacă ai un număr de mobil confirmat în contul tău, îl poți introduce aici (nu adăuga zerouri sau alte simboluri înaintea prefixului de țară).

– Numele de utilizator: Te poți conecta și cu numele de utilizator, dacă ai configurat un astfel de nume.

După, apeși pe Parolă și introduci parola. Când creezi o parolă nouă, trebuie să știi că parola trebuie să fie ușor de ținut minte pentru tine, dar greu de intuit de altcineva.

În plus, parola Facebook trebuie să fie diferită de parolele folosite pentru conectarea la alte conturi, cum ar fi contul de e-mail sau contul bancar.

Specialiștii susțin că parolele mai lungi sunt mai sigure, iar acestea nu trebuie să coincidă cu adresa de e-mail, numărul de telefon sau ziua ta de naștere. La final, apeși pe Conectează-te.

Conectare Facebook: Cum vezi unde ești conectat

În momentul în care uiți să te deconectezi de pe Facebook de pe PC-ul sau tableta de la serviciu sau de la un prieten, rețeaua de socializare îți dă posibiliattea să vezi toate dispozitivele conectate la contul tău și de unde poți să te deconectezi de pe Facebook.

Fiecare intrare din lista „Unde te-ai conectat” de pe Facebook arată tipul dispozitivului conectat, poziția geografică aproximativă a dispozitivului, aplicația folosită pentru a accesa contul tău Facebook și care este ultima oară când dispozitivul a accesat contul tău Facebook.

Astfel poți afla dacă altcineva folosește contul tău de Facebook fără să știi sau dacă ai uitat să te deconectezi la un moment dat. Indiferent de dispozitiv, este ușor să ajungi la lista „Unde te-ai conectat” și a revizui sesiunile din ea.

Tot ce trebuie să faci este să intri în Setări și confidențialitate, pe urmă în Setări, pe urmă „Securitate și conectare”, pe urmă Unde te-ai conectat și „Vezi mai mult”. Ultimul pas pe care trebuie să-l faci este să apeși decontectează-te de la un anumit loc de unde te-ai logat.

Pe un telefon care folosește Android, trebuie să apeși pe cele trei linii din partea dreaptă, apoi să accesezi „Setări și confidențialitate”. Apoi pe „Setări“, „Setări și confidențialitate“, „Securitate și conectare” și „Unde te-ai conectat” din Facebook. După, trebuie să apeși pe „Vezi toate“ și de acolo te poți deconecta de la Facebook.

Adauga un comentariu