Cancan

Familia lui Alex Bodi e distrusă de durere! Este doliu in familia afaceristului

Publicat: 29 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Familia lui Alex Bodi e distrusă de durere Este doliu in familia afaceristului
În familia lui Alex Bodi s-a petrecut o tragedie, iar el a primit trista veste după gratii.

În familia lui Alex Bodi s-a petrecut o tragedie, iar el a primit trista veste după gratii, având în vedere că încă este în arestat preventiv. Mama afaceristului a împărtășit pe o rețea de socializare că suferă enorm în această perioadă și i-a adus un omagiu copleșitor persoanei apropiate care a murit.

Doliu în familia lui Alex Bodi

Sanda Bodi, mama milionarului din Mediaș, este foarte afectată de pierderea suferită, iar când s-a simțit pregătită… ea și-a schimbat fotografia de profil a Facebook-ului cu una de doliu. După cum puteți observa în imaginea de mai jos, fosta soacră a Biancăi Drăgușanu a ales o imagine în care apare un trandafir negru, dar și o panglică de doliu.

Durerea din sufletul ei e nemărginită, astfel că a ales să nu scrie niciun cuvânt în dreptul pozei emoționante, iar apropiații i-au trimis câteva mesaje de susținere. Din nefericire, în urmă cu doar trei luni, familia lui Alex Bodi a mai pierdut o persoană dragă și, după cum puteți vedea în galeria foto a articolului, mama afaceristului a mărturisit public drama care a apărut în viața ei.

Alex Bodi a divorțat de Bianca Drăgușanu la începutul acestui an

Fosta prezentatoare de la Kanal D s-a căsătorit civil cu Alex Bodi pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale. Bianca Drăgușanu a divorțat de afaceristul extravagant din Mediaș la notar pe 10 martie 2020. Ulterior, ei s-au împăcat, deși milionarul s-a afișat o vreme cu Daria Radionova. Deși au încercat să își mai acorde o șansă, la începutul acestei luni, Bianca Drăgușanu a anunțat indirect despărțirea definitivă de partenerul bătăuș.

Alex Bodi rămâne în arest

Alex Bodi rămâne în arest după ce magistrații au hotărât să respingă contestația făcută de avocați. Fostul soț al Biancai Drăgușanu va rămâne în arest preventiv, după ce afost reținut în urmă cu două săptămâni de la vila sa de lux din Mediaș. Bodi a fost luat de către mai mulți mascați DIICOT și procurori, în data de 12 octombrie, într-un dosar de deschis pentru trafic de persoane și proxenetism. Din păcate pentru acesta, dorința sa de a reveni în brațele noii iubite Daria Radionova, au fost spulberate.

Adauga un comentariu