Cancan

Familia lui Culiță Sterp a trecut prin clipe de panică! Nepoata artistului a ajuns la spital

Publicat: 31 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Familia lui Culiță Sterp a trecut prin clipe de panică Nepoata artistului a ajuns la spital
Ileana, sora lui Culiță Sterp, a trecut prin clipe de panică după ce fiica ei s-a îmbolnăvit în vacanța petrecută în Tenerife

Recent, familia lui Culiță Sterp a trecut prin clipe de panică, după ce Carla, fiica sorei cea mare a artistului, s-a îmbolnăvit. Ileana Sterp se afla cu soțul și fetița în vacanță, în Tenerife, și s-a îngrijorat de soarta micuței. Din fericire, la spitalul din Tenerife au găsit o asistentă româncă și au primit tot ajutorul de care aveau nevoie.

Familia Sterp a devenit foarte cunoscută și îndrăgită în România, la început mai ales datorită fraților Culiță și Iancu Sterp. Implicarea celor doi în showbiz-ul autohton le-a adus o binemeritată notorietate, însă mai apoi și ceilalți membri ai familiei au ajuns în luminile reflectoarelor. Astfel, și mama acestora dar și cele două surori au început să bifeze apariții în presa mondenă. Recent, sora cea mare a lui Culiță și Iancu s-a confruntat cu anumite probleme.

Familia lui Culiță Sterp a trecut prin clipe de panică

Ileana Sterp, sora artistului, a dezvăluit că fiica ei se confruntă cu anumite probleme de sănătate. Sora lui Culiță Sterp a precizat că trece prin momente extrem de dificile, deoarece fiica ei, Carla, s-a îmbolnăvit în timp ce se aflau într-o vacanță, în Tenerife, și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Ileana și soțul ei au plecat în vacanță împreună cu fiica lor și niște prieteni, însă când au ajuns s-au confruntat cu o situație delicată. Fetița nu s-a simțit bine, așa că Ileana și Daniel au decis să o ducă la spital, pentru a primi îngrijiri de specialitate.

„Situația nu e foarte roz. Eu apelez la un spital chiar în cazuri grave, iar acum simt că starea Carlei e gravă. Trebuie să găsim un spital și să mergem să o vadă cineva. Nu mai zic de faptul că sunt nedormită de nu mai știu când. Bine, asta nici nu mai contează”, a scris Ileana Sterp, pe contul de socializare.

A avut noroc cu o asistentă româncă

Ileana Sterp a dezvăluit că a început să se îngrijoreze pentru fiica ei în momentul în care a observat că micuța are o tuse seacă și nu poate respira normal. Din fericire, sora lui Culiță și soțul ei au reușit să o transporte repede pe Carla la spital, iar acum fetița se află sub tratament.

„Scumpa mea are o tuse seacă urâtă, foarte urâtă. Respiră foarte greu și plânge mult. Am venit la spital ajutați de o doamnă din România foarte cumsecade. La spital am dat de o asistentă româncă și toate lucrurile au decurs mai bine decât mă așteptam. Carla a primit tratament și sper să se facă bine cât mai repede. Vouă vă mulțumesc pentru griji”, a mai scris Ileana Sterp, pe Instagram.

În cele din urmă, se pare că totul revine la normal în ceea ce privește momentele grele prin care a trecut familia lui Culiță Sterp, după ce s-au confruntat cu clipe de panică din cauza fetiței Ilenei.

Adauga un comentariu