Titlurile zilei

Familia lui Youssef Ajniyah, marocanul ucis alături de iubita lui în vila de pe Moara de Vânt, le cere frecvent anchetatorilor din Iași explicații. Presupusul criminal o duce bine în arest: „Este bucuros că e acolo!” (Exclusiv)

Publicat: 05 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Familia lui Youssef Ajniyah marocanul ucis alături de iubita lui în vila de pe Moara de Vânt le cere frecvent anchetatorilor din Iași explicații. Presupusul criminal o duce bine în arest Este bucuros că e acolo Exclusiv
Familia marocanului ucis se interesează frecvent de stadiul anchetei de la Iași

Dublul asasinat de pe Moara de Vânt este în continuare anchetat de oamenii legii. Părinții victimelor, dar și ai presupusului autor se interesează frecvent de stadiul cercetărilor. Astfel, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași au fost trimise solicitări scrise, mai ales din partea rudelor lui Youssef Ajniyah. Acestea vor ca autorul să fie tras la răspundere. Și familia Vanesei Burlacu vrea ca autorul să plătească

Dublul asasinat de pe Moara de Vânt este în continuare anchetat de către procurorii ieșeni. Oamenii legii trebuie să afle cine este vinovat de uciderea celor doi iubiți. La fel de interesați de tragerea la răspundere a criminalului sunt și rudele celor uciși. Astfel, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași au ajuns mai multe adrese prin care familia lui Youssef Ajniyah le-a cerut anchetatorilor lămuriri. Mai precis, părinții lui Youssef Ajniyah stau cu sufletul la gură pentru a afla dacă cel care le-a ucis fiul răspunde pentru faptele sale. Trebuie precizat faptul că Ahmed Sami El Bourkadi, presupusul criminal care se află în aceste momente în arestul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași, a refuzat să facă declarații zilele trecute, când a studiat dosarul împreună cu avocata sa.
Raluca Andrei, avocata presupusului criminal, a dat de înțeles, într-o discuție purtată cu reporterii cotidianului BZI, că studentul canadian de origine marocană se teme pentru viața lui și că este bucuros că se află în spatele gratiilor și că nimeni nu-i poate face rău acolo.

„Chiar Ahmed Sami El Bourkadi este bucuros că, momentan, e în arest și nu sub vreo altă măsură”, a declarat avocata Raluca Andrei, cea care îl reprezintă pe Ahmed Sami El Bourkadi.

Ahmed Sami El Bourkadi neagă că ar avea vreo implicare în dublul asasinat

Astfel, avocata lui Ahmed Sami El Bourkadi susține că acesta nu este vinovat de crimă și că persoana care a comis atrocitățile din Moara de Vânt este și acum liberă. De asemenea, avocata tânărului susține că acesta a ajuns să fie principalul suspect doar pentru faptul că a fost în casa amicului său, Youssef Ajniyah. La mijlocul lunii decembrie 2021, autoritățile ieșene au fost alertate cu privire la faptul că un student marocan, Youssef Ajniyah (25 de ani), nu a mai sosit în Belgia.

Acesta avea un bilet de avion cu punctul de plecare din Aeroportul Iași. Oamenii legii au mers la ultima adresă cunoscută a acestuia și au făcut o descoperire șocantă: studentul de la UMF și iubita lui, Ioana Vanesa Burlacu, erau decedați în vila închiriată în zona Moara de Vânt.
Cele două victime aveau zeci de lovituri pe corp, leziuni ce au fost create cu ajutorul unui obiect înțepător. Anchetatorii au demarat cercetările și au ajuns la concluzia că principalul suspect al dublei crime este nimeni altul decât Ahmed Sami El Bourkadi. Acesta ar fi plecat la scurt timp de la producerea crimelor în Italia. De altfel, el a fost prins în Roma și adus în Iași după emiterea unui mandat de arestare pe numele său. De la prinderea sa și până acum, el a negat comiterea crimelor.

Adauga un comentariu