Prima pagină » National » Familia tinerei ucise de iubit, mărturii sfâșietoare după crima din Sibiu: „Când am auzit…”. Mama Florentinei urmează să vină din Italia pentru înmormântare
Familia tinerei ucise de iubit, mărturii sfâșietoare după crima din Sibiu: „Când am auzit...”. Mama Florentinei urmează să vină din Italia pentru înmormântare

Familia tinerei ucise de iubit, mărturii sfâșietoare după crima din Sibiu: „Când am auzit…”. Mama Florentinei urmează să vină din Italia pentru înmormântare

19 mai 2024, 21:20,
BZI.ro, în National

Momente cumplite pentru familia tinerei ucise de iubit, în Sibiu. Apropiații Florentinei spun că nu știau de relația ei cu cel care a omorât-o, ci știau doar că s-a angajat în Sibiu, fata fiind de loc din Brașov. Mama ei se pregătește să vină în România pentru înmormântare.

O tânără a fost ucisă de iubit sâmbătă, iar trupul neînsuflețit a fost descoperit în apartamentul în care presupusul criminal stătea cu chirie. Bărbatul, cunoscut în anturajul lui drept consumator de droguri, a declarat în fața anchetatorilor că a ucis-o pe Florentina din gelozie și că era sub influența substanțelor interzise în ziua în care a omorât-o.

Familia tinerei ucise de iubit în Sibiu, copleșită de durere

Apropiații Florentinei spun că au avut un șoc atunci când au aflat că tânăra a fost ucisă. Tânăra a fost crescută de bunicul ei, iar bătrânul a declarat că nici măcar nu știa de relația nepoatei cu cel care a omorât-o. Avea informații doar legate de faptul că lucra în Sibiu, dar în ultima perioadă, stătea mai mult în Brașov.

„Când am auzit să cad jos. Îţi dai seama, eu am crescut-o de la un an și două luni. Am fost și mamă și tată. Mama plecată afară, în Italia, tata la Sibiu.. erau despărțiți, dar tata nu s-a mai ocupat de ea deloc. Eu singur am avut grijă de ea de la un an și două luni. Nu este vorba despre nicio prietenie de un an. Nu este adevărat. Păi fata mergea mai mult în Brașov, la Sibiu s-a dus să se angajeze mai mult”, a declarat bunicul tinerei ucise de iubit, pentru Antena 3 CNN.

Mama ei urmează să vină din Italia pentru înmormântare

Acum, familia tinerei ucise de iubit vrea să se facă dreptate și se pregătește de înmormântare. O altă persoană care o cunoaștea pe Florentina a declarat că fata avea un anturaj ciudat, din care ar fi făcut parte și iubitul ei.

„Da, avea un anturaj ciudat. Şi ea era ciudată…plin de drogați”, a declarat unul dintre apropiații tinerei, pentru sursa citată mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *