Cancan ultimă oră

Fanii i-au cerut Elwirei să divorțeze de Mihai Petre. Care este motivul pentru care susținătorii acesteia au fost atât de revoltați?

Publicat: 25 ian. 2022
Mihai Petre și soția lui, Elwira
Mihai Petre este un tătic model, iar astăzi le-a mărturisit urmăritorilor lui de pe rețelele de socializare cât de mult își susține fiica

Mihai Petre a fost judecat după ce a fost văzut că țipă la soția sa, Elwira, în timpul în care cei doi erau concurenți în ”Asia Express”. Fanii i-au cerut dansatoarei să divorțeze imediat de soțul ei.

Mihai și Elwira Petre formează un cuplu de mai bine de 20 de ani. Poloneza și-a părăsit țara natală pentru a-și putea întemeia o familie alături de Mihai. Soția dansatorului nu regretă că a luat această decizie, însă există foarte multe persoane care sunt împotriva căsniciei lor.

Fanii le-au cerut celor doi să divorțeze

Cei doi soți au concurat în cadrul emisiunii de pe Antena 1 și au reușit să câștige marele premiu. Tensiunea din Asia Express și-a pus mult amprenta asupra lui Mihai Petre care a țipat de mai multe ori la soția lui. Fanii au fost revoltați și i-au cerut în număr mare dansatoarei să divorțeze de bărbatul care a agresat-o verbal.

De-a lungul competiției de la Asia Express, Elwira Petre a avut mulți susținători. Ea și-a creat o comunitate datorită blândeții și forței cu care s-a luptat în competiție i-a adus multe puncte la capitolul imagine. Elwira a avut o susținere foarte mare de la public, însă nu același lucru a fost valabil și pentru Mihai Petre, mai ales în primele episoade.

Ce decizie a luat Elwira Petre, în legătură cu divorțul?

Elwira Petre a declarat de mai multe ori faptul că soțul ei i-a fost alături în cele mai grele zile. Mai ales atunci când aceasta credea că suferă de o boală incurabilă. Blondina a mărturisit că nu-și poate imagina viața fără Mihai și că practic experiența Asia Express a făcut-o să se îndrăgostească încă o dată de el.

”Am atât de mare încredere în căsnicia mea și în omul de lângă mine, încât nu am nevoie de teste. Au fost momente grele, dificile, însă Asia Express mi-a dovedit încă o dată că suntem un cuplu foarte bine sudat și că avem foarte multă înțelegere unul față de celălalt. În același timp, cu ocazia acestui show am avut și momente de reîndrăgostire, ca să spun așa. Eram doar noi doi, ca la începuturile relației, parcă îl redescopeream pe Mihai. Am avut parte de momente frumoase, dar și de momente grele. Important este să știi să gestionezi momentele mai puțin plăcute”, a dezvăluit și Elwira Petre pentru VIVA.

Cătălin Zmărăndescu, făcut praf de fiul lui!
Adauga un comentariu