Economic Local

Fără milă cu cetățenii fără spirit civic! Șofer amendat pentru că a aruncat mucurile de țigară pe geamul mașinii

Publicat: 06 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Fără milă cu cetățenii fără spirit civic Șofer amendat pentru că a aruncat mucurile de țigară pe geamul mașinii

Autoritățile locale par să acorde toleranță zero celor care nu respectă normele de curățenie pe raza municipiului Iași. Pe lângă numeroasele amenzi aplicate cetățenilor care depozitează deșeuri în spații neamenajate în acest sens, s-a trecut inclusiv la amendarea conducătorilor auto care aruncă deșeuri pe geamul mașinii. Polițiștii locali aplică sancțiuni de peste 300 lei mai ales șoferilor care aruncă, în timpul staționării, mucuri de țigară sau ambalaje.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului 6 Poliție Locală au sancționat, cu amendă în valoare de 360 lei, pe numitul V.I, domiciliat în județul Vaslui, deoarece, aflându-se în parcarea de lângă pasarela Poitiers, a fost surprins în timp ce arunca pe partea carosabilă, prin geamul autoturismului, mai multe ambalaje și mucuri de țigară”, au declarat reprezentanții Poliției Locale Iași.

Deșeuri provenite din construcții, depozitate în zonele verzi

Amenzile pentru nerespectarea normelor de curățenie curg pe bandă rulantă în ultima perioadă. Cele mai grave situații sunt cele în care sunt depozitate resturi de materiale de construcții în zonele verzi.

„Polițiștii locali din cadrul Biroului Protecția Mediului au sancționat cu suma de 2.000 lei, pe numitul F.S, domiciliat în municipiul Iași, deoarece a fost depistat în timp ce depozita pe strada Tabacului mai multe deșeuri provenite din activități de construcții”, au mai declarat polițiștii locali ieșeni.

Adauga un comentariu