Sanatate

Farmaciile Ropharma – Activit Colostru Premium – suplimentul ce stă la baza imunității

Publicat: 19 oct. 2021

Scutul de protecție pe care îl are organismul împotriva bolilor și al virușilor poartă numele de sistem imunitar, iar acesta este format dintr-un ansamblu de organe, substanțe și structuri ce luptă împotriva factorilor perturbatori pentru a menține buna funcționare a organismului zi de zi.

De cele mai multe ori tindem să avem grijă de sistemul nostru imunitar în apropierea sezonului rece sau abia în momentul în care acesta este deja afectat de lupta cu virușii din aer. A sosit momentul să facem o schimbare și să adoptăm un stil de viață sănătos, pentru că este extrem de important să fim mereu preocupați de buna funcționare a organismului pentru ca acesta să fie capabil să lupte în fiecare zi cu agenții patogeni cu care intră în contact la aproape fiecare mișcare.

Adoptarea unei diete bazate pe alimente ce asigură nutrienții necesari organismului, este imperios necesară pentru că aceasat stă la baza energiei de care corpul nostru are nevoie zi de zi. Totodată, activitatea fizică cel puțin 30 de minute zi de zi este și ea necesară pentru ca articulațiile și întreg sistemul locomotor să rămână sănătos cât mai mult timp posibil.

O rutină a somnului este și ea importantă pentru că fără odihnă corpul nostru nu ar putea funcționa. Un adult are nevoie de 7-8 ore de somn pe noapte, recomandat în același intreval orar, seară de seară pentru ca organismul să se poată obișnui cu un stil de viață sănătos și activ.

Totuși, suplimentul alimentar Activit Colostru Premium pe bază de colostru bovin și vitamina C, contribuie la întărirea sistemului imunitar al copiilor și adulților în situații în care organismul este supus unor factori ce determină o scădere temporară a capacității de apărare a organismului.

Mai multe detalii despre Activit Colostru Premium găsești pe site-ul nostru www.ropharma.ro și în oricare din farmaciile Ropharma din țară. Activit Colostru Premium este un supliment alimentar, cititi cu atentie informatiile de pe ambalaj si prospect.

 

 

 

 

 

 

Adauga un comentariu