Stiri si curiozitati

Farmece făcute de soacră. Ce trebuie să faci pentru a scăpa

Publicat: 18 mart. 2021
farmece făcute de soacră
Farmecele făcute de soacre sunt considerate extrem de puternice deoarece sunt făcute de o persoană apropiată

Multe femei s-au plâns de-a lungul timpului de farmecele făcute de către soacră și au căutat soluții pentru a scăpa.

Despre soacre se spune că sunt în stare de orice pentru a distruge relația dintre tinerii căsătoriți numai pentur a o face pe noră să-i lase băiatul în pace.

Pentru a sta, soacrele pot apela la toate mijloacele pe care le au la dispoziție. În cazul în care nu reușesc să-i despartă apelând la minciuni și tot felul de uneltiri, multe soacre sunt capabile să apeleze la farmece și blesteme, totul de dragul fiului iubit.

Farmecele făcute de soacre sau blestemele soacrei sunt considerate extrem de puternice deoarece sunt făcute de o persoană apropiată, iar ura este profundă, venită din suflet.

Fiind niște farmece făcute de un om care iubește sincer, iar vorbele sunt rostite din inimă, atunci șansele ca acesta să se materialzieze sunt foarte mari. Fiind generate direct de cel care se consideră afectat, cu scopul de a face rău cuiva, de a pedepsi, sunt aproape imposibil de scăpat de ele.

Nu puține au fost femeile care s-au plâns de faptul că soacra le-a umblat în haine sau au găsit diferite obiecte bizare printre lucrurile personale.

Cum să scapi de farmecele făcute de soacră: Rugăciune la Sfântul Nicolae

Pentru a a scăpa de farmecele făcute de soacră, o soluție este o rugăciune la Sfântul Nicolae.

Pentru această rugăciune pe care o faceți acasă aveți nevoie de 12 lumânări și acele icoane, în fața cărora stau lumânările, în biserică. Pentru rugăciune vă mai trebuie de la biserică apă sfințită.

Pentru a face această rugăciune trebuie să fiți singură în cameră și să închideți ușa.

Lumânările trebuie aprinse iar icoanele trebuie înșirate în față. Apa sfințită trebuie pusă într-un vas. Când faceți acest ritual trebuie să vă gândiți că soacra este o femeie bună, că în familie este armonie și că aveți o relație foarte bună cu aceasta.

După rugăciune, închinați-vă și beți puțină apă sfințită. După, stingeți lumânările, adunați ceara scursă și duceți-o la biserică. Apa sfințită, rămasă în vas, puneți-o, fără să vă vadă soacrei în mâncare sau în băutură.

Rugăciunea la Sfântul Nicolae vă va ajuta cu siguranță dacă aveți sufletul curat.

Rugăciune la Sfântul Ciprian pentru a scăpa de farmecele făcute de soacră

Sfântul Ciprian este unul dintre cei mai mari apărători în fața farmecelor și a vindecărilor și tocmai de aceea, multe femei aleg să-i ceară ajutorul pentru a le scăpa de farmecele făcute de soacră.

Iată rugăciunea la Sfântul Ciprian pentru a scăpa de farmecele făcute de soacră:

„Tu Doamne, Dumnezeul nostru, Care cunoști și știi toate, dezleagă, sfărâmă și distruge acum lucrările magiei, iar pe robul Tău (numele) păzește-l, cu toți ai casei lui, de toate uneltirile diavolești.

Zdrobește cu însemnarea cinstitei și de viață făcătoarei Cruci toate puterile potrivnicilor. Pustiește, distruge și depărtează pentru totdeauna toate lucrările magiei, vrăjitoriei și fermecătoriei de la robul Tău (numele).

Așa, Doamne, auzi-mă pe mine păcătosul slujitorul Tău și pe robul Tău, cu toți ai casei lui, și dezleagă-i de demonul de amiază, de toată boala și de tot blestemul, de toată mânia, nenorocirea, clevetirea, invidia, farmecele, nemilostivirea, lenea, lăcomia, neputința, prostia, neînțelepciunea, mândria, cruzimea, nedreptatea, trufia, și de toate rătăcirile și greșelile, știute și neștiute, pentru Sfânt numele Tău, că binecuvântat ești în veci.

Slavă Ție, Dumnezeul nostru, slavă Ție! Amin“.

Adauga un comentariu