Stiri si curiozitati

Farmece de dragoste cu poză: Cum îți poți vrăji bărbatul dorit

Publicat: 11 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Farmece de dragoste cu poză Cum îți poți vrăji bărbatul dorit
Farmecele de dragoste sunt considerate a fi printre cele mai puternice ritualuri magice

Farmecele de dragoste sunt considerate a fi printre cele mai puternice ritualuri magice, asta pentru că ele pornesc din cea mai profundă şi intimă dorinţă a fiinţei umane. Nu puține sunt femeile care apelează la vrăjitoare pentru a face farmece de dragoste cu poză.

Trebuie să știi că asta nu depinde foarte mult de „vrăjitoarea profesionistă“ din fața ta, pe care trebuie să o și plătești, ci de vraja pe care aceasta o face. Multe dintre vrăji, fie ele de dragoste sau nu, nu funcționează imediat.

Este nevoie de o anumită perioadă de timp înainte de a observa rezultatele. Astfel au fost situații când de-abia după un an de când a fost făcut ritualul a funcționat. Vă oferim câteva farmece care au avut efect și la alte persoane și pe care le puteți încerca și voi.

Farmece de dragoste cu poză: Mare atenție la detalii!

Farmecul de dragoste cu poză este foarte simplu și puternic și va ajuta la legarea a două persoane pentru totdeauna. Fotografia trebuie să fie recentă, iar bărbatul trebuie să fie singur în poză și, de preferință, să apară din cap până în picioare.

Dacă după ritualul făcut simți un gol în interior, atunci totul a decurs bine și vraja de dragoste a fost făcută corect, deoarece orice acțiune magică necesită multă putere.

Ce trebuie să faci? Ții fotografia lui în mâini și aprinzi o lumânare de biserică. Apoi, învârți lumânarea în jurul fotografiei și spui:

„Îmi este foarte dor de (numele), iubitul meu (numele), chiar dacă ție nu-ți lipsește atât de mult de mine. În fiecare zi, (numele) să se gândească la mine, și dragostea lui să se răspândească spre mine ca mierea. Așa să fie! Amin“.

După ce ai spus aceste cuvinte de trei ori, ia fotografia și arde-o la lumânare. După, cenușa trebuie împrăștiată în vânt.

Farmece de dragoste cu un ac și o fotografie

Farmecul de dragoste cu un ac și cu fotografie presupune să ai o fotografie cât mai recentă a lui, iar aceasta să fie doar cu el, fără vreo altă persoană lângă. Îți mai trebuie trei lumânări cumpărate de la biserică, într-o zi de joi, un ac de siguranță și o cutie de chibrituri. Foarte important este ca din acea cutie de chibrituri să nu mai fi fost luat niciun chibrit.

Cel mai bun moment pentru a face acest farmec de dragoste este într-o zi de marți, între orele 12.00 și 14.00.

Pe o masă pe care nu se mai află altceva, pune fotografia persoanei căreia îi faci farmecul și în fața fotografiei pune cele trei lumânări aprinse. Lumânarea din mijloc trebuie străpunsă la mijloc cu un ac. Trebuie să aștepți ca flacăra să ajungă în acea parte a lumânării unde ai înfipt acul. În acel moment, trebuie să rostești următoarele cuvinte:

„Ai căzut în focul sfânt (numele)! Umple-mi sufletul cu iubirea ta. Ca un iubit (numele) să mă înfășoare cu dragostea lui. Numai (numele) mă va iubi pe mine și le va uita pe toate celelalte. Așa să fie!”

Trebuie să ții cont de faptul că trebuie să înveți textul deoarece pronunțarea acestuia nu trebuie să fie întreruptă. Dacă nu ai reușit să pronunți textul corect, va trebui să aștepți cel puțin o lună.

După o ceremonie reușită, poza trebuie ascunsă unde nu o poate găsi nimeni.

Adauga un comentariu