Local

Femeie, în vârstă de 84 de ani, bătută de fiul său. Bătrâna a ajuns de urgenţă la UPU

Publicat: 21 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Femeie în vârstă de 84 de ani bătută de fiul său. Bătrâna a ajuns de urgenţă la UPU
O bătrână din Iași a fost bătută crunt de fiul său. La sosirea medicilor avea multiple coaste rupte

Caz halucinant în Iaşi. O femeie, în vârstă de 84 ani, a fost bătută în repetate rânduri de propriul său fiu. Acesta, cunoscut cu afecţiuni psihiatrice a încuiat-o în casă şi a sechestrat-o. Bătrâna şi-a sunat sora, care a anunţat de urgenţă poliţia.

Fiul acesteia a fost dus la Institutul de Psihiatrie „Socola” din Iaşi, nefiind prima dată când îşi bate mama.

Bătrâna bătută, sechestrată şi încuiată în casă de propriul fiu

După ce a fost bătută de nenumărate ori de cel căruia i-a dat viaţă, nu a mai suportat şi a sunat-o pe sora sa. Femeia după ce a auzit ororile a contactat de urgenţă poliţia şi a sesizat la numărul unic de urgenţă 112 tot ce s-a întâmplat. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă un echipaj medical şi poliţiştii ieşeni.

Femeia a fost diagnosticată cu multiple fracturi costale, de masiv facial hemoperitoneu prin paceratie hepatica, fracturi de apofize transverse lombare. La sosirea medicilor, femeia era plină de echimoze (vânătăi) pe faţă, pe braţe, pe tot corpul. Era lucida, te poţi înţelege cu ea, nu prezintă semne de dementă. A fost preluată de cadrele medicale şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Sf. Spiridon Iaşi. A fost internată în clinica de Anestezie şi Terapie Intensivă pe secţia de Chirurgie, potrivit declaraţiei prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD Iaşi.

„Femeie 84 ani, a fost bătută de fiul ei ,în repetate rânduri, încuiată în casă şi sechestrata. Și- a sunat sora, care a anunțat poliția. El e cunoscut cu afecțiuni psihiatrice, a fost dus la Socola. Femeia avea nenumărate fracturi costale, de masiv facial hemoperitoneu prin lacerație hepatică, fracturi de apofize transverse lombare. Era plină de echimoze pe fața, pe brațe, pe tot corpul. Era conștientă, te poţi înţelege cu ea, nu e cu demență. A fost și poliția. A fost transportată la UPU şi internată în clinica ATI chirurgie”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

Femeie de afaceri din Iași, bătută de soț

O femeie de afaceri din Iași susține că este terorizată de propriul soț! Individul, acuzat că și-ar fi hărțuit soția, va fi nevoit să dea explicații în instanță. La finele săptămânii trecute, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe Daniel Coviț.

Acuzațiile aduse de anchetatori sunt de nerespectarea hotărârilor judecătorești, încălcarea ordinului de protecție, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și fără permis. Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, magistrații vor asculta ce au de spus părțile implicate pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Daniel Coviț a intrat în atenția anchetatorilor în urmă cu câteva luni. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au precizat că, deși avea emis un ordin de protecție pe numele lui, individul l-ar fi ignorat. Mai mult, anchetatorii au susținut că ieșeanul a fost tras pe dreapta de un echipaj de Poliție, iar oamenii legii au constatat că acesta, deși se afla la volanul unei mașini, nu are nici permis și se afla și sub influența băuturilor alcoolice.

Adauga un comentariu