BZI LIVE

LIVE VIDEO – Feodorov Eusehnie, director executiv al Asociaţiei Producătorilor de Legume din Târgu-Frumos va discuta despre comercializarea produselor locale online, în plină pandemie Covid-19, numai la BZI LIVE – FOTO

Publicat: 27 ian. 2021

Joi, 28 ianuarie 2021, de la ora 11.00, va fi prezent în studioul BZI LIVE Feodorov Eusehnie, director executiv al Asociaţiei Producătorilor de Legume din Târgu-Frumos. Antreprenorul, legumicultor cu experientă, va discuta producătorii din Iaşi care au fost nevoiţi să se adapteze situaţiei actuale şi au început să comercializeze produsele locale online sau direct la domiciliul clientului, dar și despre programele lansate de Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale pentru legumitori în anul 2021.

Legumicultorii din Iaşi au reuşit să vândă legumele de primăvară în plină pandemie Covid-19 și în continuare se axează pe comenzile online. Invitatul moderatoarei Raluca Costin va discuta despre producţia de legume de anul acesta şi la ce preţuri vom găsi aceste produse, cum sunt îngrijite serele cu legume în această perioadă şi ce putem consuma din pieţe direct de la producător.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes adunând zeci de mii de vizualizări.

Comentarii
  • Majoritatea așa zișilor,,,producatori,, din Tg Frumos cumpără marfă din Piața Cug si o revand apoi în Piața Nicolina, mergeți dimineața la ora 5:00 La Cug și o să vedeți dubele de marfă ale ,,,producătorilor,, cum sant încărcate cu marfă de import

Adauga un comentariu