National

Fetiță abuzată sexual de un bărbat din Slatina. Agresorul care nu este la prima abatere, reținut pentru 24 de ore

Publicat: 30 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Fetiță abuzată sexual de un bărbat din Slatina. Agresorul care nu este la prima abatere reținut pentru 24 de ore
Bărbatul care a încercat să răpească o fetiță dintr-un parc din Slatina și-ar fi agresat sexual victima înainte să fugă, spun anchetatorii. Aceștia l-au reținut pentru 24 de ore

Un bărbat din Slatina a încercat să răpească o minoră, iar înainte să fugă de la faţa locului acesta a agresat-o sexual, au spus achetatorii care l-au reţinut pentru 24 de ore.

Pe numele bărbatului s-a emis o ordonanță de reținere pentru 24 de ore pentru agresiune sexuală şi tentativă de agresiune sexuală. Oamenii legii au reuşit să adune suficiente probe care demonstrează că bărbatul a încercat să ademenească nu doar fetiţa de 8 ani, ci în ultimele 2 săptămâni alte două fetiţe care au fost victimele agresorului.

Cum a procedat bărbatul

Bărbatul avea totul pus la punct, acesta se ducea la locul de joacă şi stătea la pândă, iar atunci când observa o fetiţă singură şi retrasă se ducea la ea pentru a intra în vorbă cu aceasta. Când ajungea la copile agresorul le punea tot felul de întrebări precum, unde locuiesc, unde sunt părinţii, dacă aceştia sunt la muncă sau în preajmă apoi acesta le punea pe minore să-l ducă într-un bloc pentru a-i arăta un etaj anume.

Miercuri, 28 aprilie 2021, individului i-a picat în plasă o altă victimă. Întâmplarea a avut loc într-un parc de joacă din cartierul Steaua, din Slatina. Fetiţa era supravegheată de către sora ei de la geamul apartamentului în care locuiau, iar când l-a văzut pe bărbat în preajma surorii sale a coborât imediat pentru a vedea ce se întâmplă. Din primele informaţii se pare că individul ar fi agresat-o pe minoră.

Acesta s-ar fi dus la copilă, după ce a intrat în vorbă cu ea, bărbatul i-a propus să îl însoţească în scara blocului pentru a-i arăta dacă ştie să ajungă până la etajul 2.

Pedofili, reţinuţi în Bucureşti

În Bucureşti doi bărbaţi de 56 respectiv 45 de ani au fost reţinuţi de către oamenii legii, aceştia au fost acuzaţi că au abuzat sexual mai mulți băieţi cu vârste între 12 şi 17 ani. Iar un bărbat de 48 de ani cercetat în libertate după ce s-a deschis un dosar de viol, agresiune sexuală şi act sexual cu minori, pe numele lui. Victimele celor 3 agresori sunt toţi băieţi, aceştia fiind minori.

„În perioada iulie-noiembrie 2020, polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale Sector 1, în baza unei sesizări din oficiu, au făcut investigaţii cu privire la un bărbat în vârstă de 56 ani, suspect de săvârșirea mai multor infracțiuni de viol, act sexual cu un minor și agresiune sexuală, fapte ce ar fi fost săvârșite asupra mai multor minori, proveniți dintr-o familie dezorganizată”, au declarat reprezentanții Poliţia Capitalei.

În timpul investigaţiilor celor 3 bărbaţi, oamenii legii au găsit alte două persoane care ar fi întreţinut relaţii sexuale cu minori. Indivizii de 45 şi 48 de ani au fost acuzaţi că au profitat de copii şi au întreţinut relaţii sexuale cu aceştia.

„Din probatoriul administrat în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că aceștia, profitând de starea familială a minorilor, băieți cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani, i-ar fi agresat sexual”, mai spun reprezentanții Poliției Capitalei.

Un violator din judeţul Iaşi are colecție de poze deocheate cu fetele pe care le-a abordat în ultimii 2 ani

Pedofilul din judeţul Iaşi i-a uimit pe anchetatori după ce l-au interogat. Bărbatul în decurs de 2 ani a abordat foarte multe fetiţe, peste 1.000, acesta cerându-le poze cu ele dezbrăcate. Individul ar fi distribuit pozele mai departe altor pedofili din Iaşi.

„Instanța admite propunerea DIICOT. Dispune arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a inculpatului Andrei Liviu Hotincă, cercetat pentru pornografie infantilă în formă continuată. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului”, au precizat judecătorii. De remarcat este faptul că decizia nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Adauga un comentariu