National

Fiica impresarului Dumitru Tudor a murit: ”Doamne, de ce nu m-ai luat pe mine?”

Publicat: 23 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Fiica impresarului Dumitru Tudor a murit Doamne de ce nu m-ai luat pe mine
Fiica impresarului Dumitru Tudor a murit. Tragedia s-a petrecut departe de tara, in Franta

Zi de doliu în lumea fotbalului românesc. Fiica impresarului Dumitru Tudor a murit în Franţa. Momentan, nu se ştie încă care au fost motivele care au dus la o asemenea tragedie.

Dumitru Tudor, alias ”Mitica Ciorba” unul dintre cei mai vechi impresari din fotbalul românesc, este în doliu. Fiica lui, Mirela s-a stins din viaţă. La auzul acestei vești tragice, impresarul a lăsat un mesaj sfâșietor.

Fiica impresarului Dumitru Tudor a murit

Mirela, fiica impresarului Dumitru Tudor a murit departe de ţară, în Franţa. În urmă cu 11 ore, Mirela a publicat o melodie pe contul ei de Facebook şi nimic nu avea să prevestească vestea sfâşietoare pentru familie şi apropiaţi.

”Astăzi, am primit o veste cumplită! Scumpa mea faţă, Mirela, a murit în Franţa.De ce, Doamne, de ce nu m-ai luat pe mine?”, a fost mesajul sfâşietor al impresarului. Momentan, nu se ştie încă care au fost motivele care au dus la o asemenea tragedie.

Mirela i-a luat apărarea tatălui său în scandalul cu Anamaria Prodan şi soţul ei

În urmă cu câţiva ani, Anamaria Pordan şi Laurenţiu Reghecampf l-au acuzat pe impresar de şantaj. La vremea respectivă, Mirela i-a luat apărarea tatălui ei şi a fost extrem de afectată din cauza situaţiei în care se afla Mitica Ciorba.

”Sunt foarte îngrijorată pentru ce va urma. Nu poţi să atentezi la viaţă şi la libertatea unui om în acest hal. Anamaria a făcut un gest josnic, demn de persoana ei. Tata are nişte condiţii impuse de instanţă cu privire la Lutu, dar vă asigur că Ionuţ Lutu a ştiut de această manevră cu siguranţă şi l-a lucrat pe tata. Cu trei zile înainte a venit la restaurant, a vorbit cu tata şi când a ieşit afară a fost auzit de un angajat cum spunea cuiva la telefon şi îi spunea: a pus botul fraierul, putem să-l lucrăm, în câteva zile îl facem!. Asta mi-a spus angajatul”, au fost declaraţiile Mirelei la CANCAN TV.

În fotbalul românesc, Dumitru Tudor este un nume mare, fiind printre primii impresari de fotbalişti, care a apărut în peisaj, undeva în primii ani după Revoluţie. El a fost fotbalist în anii 70 – 80 la Rapid, Sportul Studenţesc, Progresul Bucureşti şi Delta Tulcea.

Cariera sa s-a terminat însă destul de repede, la doar 28 de ani, din cauza unei accidentari la genunchi, dar cel cunoscut ”Mitica Ciorba” nu s-a lăsat doborât şi a devenit conducător. Ulterior a fost şi patron de echipă, după 1989 preluând formaţia Autobuzul Bucureşti, care ulterior s-a numit Rocar şi a fost cedată lui Gigi Netoiu.

Arbitrul italian Daniele De Santis şi logodnica lui au fost ucişi în propria locuinţă

Crimă oribilă în Italia. Arbitrul italian Daniele De Santis şi logodnica lui au fost ucişi în propria locuinţă din Lecce. De Santis, în vârstă de 33 de ani, şi logodnica sa Eleonora Manta de 30 de ani au fost înjunghiaţi mortal la domiciliul lor.

Autorităţile au lansat o anchetă pentru a găsi vinovatul. Până la această oră poliţia nu a identificat niciun suspect.

Arbitrul Daniele De Santis şi logodnica lui au fost ucişi

Complexul de apartamente în care locuia Daniele De Santis a fost atent investigat de către poliţie, după ce mai mulţi vecini au raportat mai multe ţipete ce se auzeau din interior.

Presa din peninsula susţine că trupul lui De Santis a fost găsit pe scara de la etajul al doilea al complexului lor de apartamente, iar Eleonora Manta a fost descoperită în interiorul locuinţei lor.

Potrivit rapoartelor iniţiale, martorii spun că au văzut un bărbat părăsind locul cu un cuţit şi un rucsac. Oamenii legii nu au indentificat în mod oficial niciun suspect până în acest moment.

Zona din jurul apartamentului în care locuiau împreună De Santis şi Eleonora Manta, este acoperită de mai multe camere de supraveghere care ar putea oferi dovezi-cheie pentru poliţie.

Martorii susţin că ucigaşul şi-ar fi ascuns faţă şi că nu au putut să îl vadă prea bine.

Adauga un comentariu