Cancan

Fiica Oanei Roman, umilită grav de Oana Zăvoranu. Ce a spus bruneta despre Isa

Publicat: 19 nov. 2020
fiica Oanei Roman umilită de Oana Zăvoranu
Oana Zăvoranu și Oana Roman

Scandalul dintre cele două vedete ia amploare după ce fiica Oanei Roman a fost umilită de Oana Zăvoranu pentru că și-a făcut vlog. Acum, fiica fostului premier este hotărâtă să o acționeze în instanță pe Oana Zăvoranul pentru că i-a denigrat fetița. Mai mult, Oana Roman se plânge că Zăvoranca ar fi folosit și o poză de a Isei pe care a postat-o pe rețeaua de socializare.

Problemele dintre Oana Roman și Oana Zăvoranu iau amploare pe zi ce trece! După ce a umilit-o public pe Oana Roman, bruneta a lansat un atac dur și la adresa fiicei acesteia, Isabela. Oana Roman a făcut un apel disperat după ce Oana Zăvoranu și-a bătut joc de de fetița ei pe rețelele de socializare. Fiica fostului premier spune că niciun părinte nu acceptă să-i fie terfelit copilul și este decisă să o dea în judecată.

Fiica Oanei Roman a fost umilită de Oana Zăvoranu

Oana Roman este foc și pară pe Oana Zăvoranu, după ce bruneta i-a umilit copilul, în mod public. Mai mult, fiica lui Petre Roman le-a cerut ajutorul internauților și le-a spus acestora că are nevoie de un avocat bun, pentru a se lupta cu un om cu probleme psihice.

Mai exact, Oana Zăvoranu a criticat faptul că Isa s-a apucat de vloguri și a trimis-o la culcare. Totul a pornit de la un InstaStory al Oanei Zăvoranu, în care apare fiica Oanei Roman și unde vedeta a scris: „Isa s-a apucat de vloguri. Asta mai lipsea. Culcă-te, măi fetiță… las-o pe maica-ta ca nu știe de capul ei”.

Vrea să o dea în judecată pe Oana Zăvoranu

Văzând acestea, Oana Roman s-a înfuriat și este mai hotărâtă ca niciodată să o dea pe vedetă în judecată.

Dragilor, azi o excepție cu acordul adminilor. Vă rog, am nevoie de un sfat juridic beton pentru a face plângere și orice altă cale legală există pentru a trage la răspundere o persoană care a furat poza cu copilul meu, fără acordul meu, și a denigrat acest copil public pe rețelele sociale. Atâta timp cât atacurile au fost la adresa mea nu am reacționat pentru a intra în conflict cu un om cu grave probleme psihice, dar atacul la adresa copilului meu și al oricărui copil este de neacceptat pentru oricine.

Cred că nu există precedent în lume ca cineva să atace public un copil minor. Vreau să știu dacă există cale legala de a atrage răspunderea penala cât și civilă pentru așa ceva. Am nevoie de un avocat bun și hotărât, care să mă ajute în acest demers. Vă mulțumesc. De azi dimineață nu mai sunt om și numai un părinte sau un om cu minim de umanitate poate înțelege ce înseamnă să-ți fie terfelit copilul”, a scris Oana Roman.

Ce-i drept, Querida a cam întrecut măsura de data aceasta. Iar faptul că fiica Oanei Roman a fost umilită de Oana Zăvoranu este un derapaj grav, ținând cont că totuși e vorba de un copil. Pe de altă parte, este foarte bine cunoscută atitudinea brunetei care în ultima vreme lansează atacuri în toate direcțiile.

Comentarii
Adauga un comentariu