National

Filme bune revin la Cinema Ateneu Național din Iași cu 5 premiere, în prima săptămână de la redeschidere

Publicat: 06 oct. 2020
Filmele bune revin la Cinema Ateneu Național din Iași cu 5 premiere
Filme bune, în premieră, la Cinema Ateneu Național din Iași

La Cinema Ateneu Național din Iași, în prima săptămână de la redeschiderea sălilor de proiecții cinematografice, sunt programate 5 premiere. După proiecțiile organizate în aer liber, publicul este așteptat în sala de cinema cu un program variat și plin de premiere.
Biletele pot fi achiziționate de pe www.cinemaiasi.ro sau de la casieria Ateneului. Proiecțiile sunt organizate cu respectarea măsurilor și a regulilor de distanțare socială impuse

Cinema Ateneu Național din Iași are programate, săptămâna aceasta, 5 premiere cinematografice. Astfel, după proiecțiile organizate în aer liber, publicul este așteptat în sala de cinema cu un program variat și plin de premiere. Biletele pot fi achiziționate de pe www.cinemaiasi.ro sau de la casieria Ateneului. Proiecțiile sunt organizate cu respectarea măsurilor și a regulilor de distanțare socială impuse.

Săptămâna începe cu una dintre cele mai emoționante drame britanice ale ultimilor ani

Săptămâna începe cu una dintre cele mai emoționante drame britanice ale ultimilor ani, „Sorry we missed you/În absența dvs.” și „Profu’”, un film despre povestea unui profesor de matematică nonconformist. „Made in Italy” este o comedie plină de emoție, plasată în romantica „Toscana”, unde îl vom vedea pe artistul boem londonez Robert (Liam Neeson). Nominalizat anul acesta la Oscarul pentru „Cel mai bun film străin”, filmul polonez „Corpus Christi” îl prezintă pe Daniel, un delincvent abia eliberat de la școala de corecție, care ajunge dintr-o întâmplare să se pretindă preot într-un sat. Readucem pe marele ecran și o animație pentru cei mici – „Animal Crackers/Salvați de crănțănei”, o producție despre prietenie, curaj și împlinirea viselor.

Care este programul de la Cinema Ateneu de săptămâna aceasta

Biletele pot fi achiziționate de pe www.cinemaiasi.ro sau de la casieria Ateneului Național din Iași. Proiecțiile sunt organizate cu respectarea măsurilor și a regulilor de distanțare socială impuse. Filmele vor putea fi vizionate conform programului: ieri, 5 octombrie 2020, ora 18:00, a rulat deja „În absența dvs. – Sorry we missed you”, regia Ken Loach, premieră, nerecomandat sub 15 ani. De la ora 20:00 a rulat filmul „Profu”, regia Alex Brendea, premieră cu audiență generală. De asemenea, pe 7 octombrie, ora 18:00 va rula „În absența dvs. – Sorry we missed you”, regia Ken Loach), nerecomandat sub 15 ani, iar de la ora 20:00 pelicula „Profu”, regia Alex Brendea, audiență generală. Pe 9 octombrie, de la ora 18:00 va rula „Made in Italy”, regia James D’Arcy – premieră cu audiență generală, de la ora 20:00 – „Corpus Christi – Boze Cialo”, regia Jan Komasa, nerecomandat sub 15 ani.

Pe 10 octombrie, de la ora 14:00 rulează „Animal crackers”, regia Scott Christian Sava, Dean Lorey, premieră cu audiență generală, iar pe 11 octombrie, ora 14:00, „Animal crackers”, regia Scott Christian Sava, Dean Lorey, dublat cu audiență generală. Prețul unui bilet este de 12 lei.

Adauga un comentariu