Eveniment-Social

Filmele de la Cinema Ateneu Iași vor rula după un nou program. Totul după impunerea noilor restricții

Publicat: 16 mart. 2021
Proiecție cinematografică, cu public, la Cinema Ateneu din Iași
Filmele de la Cinema Ateneu Iași vor rula după un nou program. Având în vedere noile restricții, referitoare la circulația după ora 22:00, în programul săptămânii 15-21 martie 2021 au intervenit modificări. Filmele de miercuri și vineri vor începe la ora 17;00, respectiv ora 19:00

Proiecțiile de film de la Cinema Ateneu Iași vor rula după un nou program. Având în vedere noile restricții, referitoare la circulația după ora 22:00, în programul săptămânii 15-21 martie 2021 au intervenit modificări. Filmele de miercuri și vineri vor începe la ora 17:00, respectiv ora 19:00

După noile restricții, referitoare la circulația după ora 22:00, în programul săptămânii 15-21 martie 2021 de la Cinema Ateneu Iași au intervenit modificări. Filmele de miercuri și vineri vor începe la ora 17:00, respectiv ora 19:00. „Portrait de la jeune fille en feu” este „atât de bun, încât îți vei dori să-l revezi cu încetinitorul pentru a înțelege exact cum e realizat”, conform criticilor de la Hollywood Reporter. Marianne este angajată să-i facă portretul de nuntă al lui Héloïse, în secret. Ea trebuie să-și observe modelul ziua pentru a o putea picta noaptea. Relația dintre cele două femei va deveni tot mai strânsă pe măsură ce împărtășesc ultimele momente de libertate ale lui Héloïse.

În filmul „Eden”, publicul face cunoștință cu Eva, o femeie alergică la tot felul de substanțe chimice

În „Eden”, publicul face cunoștință cu Eva, o femeie alergică la tot felul de substanțe chimice, la unde radio și la câmpuri electrice, ce este forțată să trăiască în izolare totală. Singurele ființe cu care intră în contact sunt fratele ei și doctorii care o supun la diverse experimente. Într-o zi, un psihiatru își propune să cerceteze dacă boala ei este una reală sau imaginară. Oare iubirea o poate salva?
Filmul „Berliner” în regia lui Marian Crișan, îl urmărește pe Mocanu, un politician în plină campanie pentru un loc în Parlamentul European, care rămâne blocat la Salonta, un mic orășel de provincie, de unde hotărăște să-și continue campania electorală. Sediul de campanie va fi chiar casa unuia dintre săteni, tractorist de meserie, de unde politicianul va derula un plan cameleonic.

„Undine”, cel mai nou film al regizorului german Christian Petzold, este un basm romantic modern

„Undine”, cel mai nou film al regizorului german Christian Petzold, este un basm romantic modern cu elemente supranaturale, care o are în rolul principal pe Paula Beer, câștigătoare a premiului pentru „Cea mai bună actriță” la Premiile Academiei Europene de Film și la Berlinale 2020 pentru acest rol. Filmul a mai câștigat și Premiul Fipresci la același festival. „Patrula cățelușilor” și „Lassie se întoarce acasă” sunt filmele selectate pentru copii, prilej cu care vor învăța despre adevărata prietenie, în două producții unde prietenii patrupezi vor interpreta rolurile principale. Biletele pot fi achiziționate de pe www.cinemaiasi.ro sau de la casieria Ateneului Național din Iași. Proiecțiile sunt organizate cu respectarea măsurilor de siguranță și distanțare.

Care este programul complet al filmelor de la Cinema Ateneu Iași

Filmele vor putea fi vizionate la Cinema Ateneu Iași, conform programului, astfel: 17 martie 2021, ora 17:00 – „Portretul unei femei în flacări” – „Portrait de la jeune fille en feu” – (regia Céline Sciamma), nerecomandat sub 15 ani. Ora 19:00 – „Eden” – (regia Ágnes Kocsis) – avanpremieră, acordul părinților 12 ani. Pe 19 martie 2021, ora 17:00 – „Berliner” (regia Marian Crișan) – acordul părinților 12 ani, ora 19:00 – „Undine” (regia Christian Petzold), avanpremieră – acordul părinților 12 ani. Pe 20 martie 2021, ora 14:00 – „Lassie se întoarce acasă” – „Lassie come home” (regia Hanno Olderdissen), proiecție 2D, dublat și audiență generală. Pe 21 martie 2021, ora 14:00 – „Patrula cățelușilor” – „PawPatrol: Ready, Race, Rescue!” – (regia Charles E. Bastien), proiecție 2D, dublat și audiență generală. Preț bilet normal: 12 lei.

Adauga un comentariu