Titlurile zilei

Filmul tragediei! Eric a murit lovit de tren, sub ochii surorii sale, în drum spre școală. Tragedia se poate repeta în fiecare zi – FOTO/VIDEO

Publicat: 22 nov. 2023
_____ Vizualizări 9 Comentarii
Filmul tragediei Eric a murit lovit de tren sub ochii surorii sale în drum spre școală. Tragedia se poate repeta în fiecare zi - FOTOVIDEO
Un puști de 12 ani a murit lovit de tren, în drumul spre școală

Un copil de 12 ani a murit lovit de tren în timp ce se deplasa spre școală. Minorul și-a dat ultima suflare sub ochii surorii sale. Tragedia se poate repeta pentru că elevii sunt nevoiți să traverseze pe unde apucă

Eric, un puști de 12 ani, din Podu Iloaiei, a murit ieri în timp ce mergea spre școală. Copilul se afla în Scobâlțeni împreună cu sora sa. A trecut de câteva vagoane staționate, însă nu a observat un trans care se apropia. A fost agățat și tras sub roțile vagoanelor.

Leziunile pe care le-a suferit au fost incompatibile cu viața. Micuțul și-a dat ultima suflare sub ochii surorii sale mai mare. Martorii au sunat la 112 imediat după tragedie, însă echipajul medical ajuns în zonă nu a putut decât să declare decesul. Pe fir au intrat polițiștii ieșeni care au deschis un dosar penal. Ei trebuie să afle cine este vinovat de producerea tragediei, cu toate că lucrurile sunt cât se poate de clare.

A murit lovit de tren în drum spre școală

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași au precizat că minorul a fost lovit de un tren care circula de la Timișoara la Iași.

„La data de 21 noiembrie a.c., în jurul orei 07:10, poliția a fost sesizată, prin apel unic de urgență 112, de un mecanic de locomotivă cu privire la faptul că trenul pe care îl conducea a accidentat o persoană care traversa neregulamentar calea ferată. Incidentul a avut loc în apropriere de stația Podu Iloaiei din jud. Iași, pe raza localității Scobâlțeni.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, stabilind identitatea persoanei accidentate, respectiv un minor din localitatea Scobâlțeni, lovit de un tren care circula pe ruta Timișoara – Iași. Din nefericire, echipajele medicale sosite la fața locului au constatat decesul minorului. Cazul a fost preluat de polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași pentru continuarea cercetărilor. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Trebuie precizat faptul că localnicii spun că, în fiecare zi, copiii sunt în pericol. Elevii nu sunt luați de un microbuz pentru a fi duși la școală, iar de cele mai multe ori nu sunt însoțiți de părinți. Pentru a ajunge la ore, aceștia sunt nevoiți să traverseze prin loc nepermis. Se pare că autoritățile nu au făcut niciun demers pentru ca elevii să nu mai fie în această situație. Moartea micuțului Eric ar putea schimba ceva, dacă autoritățile vor considera că este necesar.

Trupul neînsuflețit al copilului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru necropsie. A fost nevoie ca un copil să moară în drum spre școală pentru ca autoritățile să observe că este o problemă.

Comentarii
  • Polițiștii nu sunt anchetați? Primarul mai este in funcție? Trimiteți polițiștii la închisoare, așa vor înțelege car este rostul lor

  • Cine l-a mai vazut pe primar? Numai in concediu si afaceri personale… Verificati cum si-a marit spatiul comercial din centru orasului si cum a dobindit terenul de vis-a-vis de statiune.

  • Daca un analfabet si un om agresiv care si a stâlcit in bataie nevasta , e politist local , ce pretentii sa mai ai de la aceast sat ca nici com7na nu i daramite oras !!!

  • …e vorba de ursachi ionut!……sau daca , consilier local e unul ca david iancu paznic in poarta autogarii codreanu din iasi( ,, hai la moțca, cristești🤣 ) sau unul ca victor todirascu,!!!! …please , nu mai emiteti pretentii!!!

  • Politisti incompetenti la fel ca peste tot in tara!!! Nu isi fac datoria absolut deloc!! Urmaresc doar interesul din buznarul propriu!!!! Nu au ei treaba sa urmareasca infractorii, ori cei care incalca legea!!! La Murgeni, in judetul Vaslui este JALE!!! Tiganii isi fac de cap, fura din locuinte, case, beciuri, curti, magazii, masini, etc iar politia DOARME! iau salariile degeaba, ba mai mult se vaita ca au slarii mici, dar nu fac NIMIC nici pe cele pe care le au. Tiganii s-au organizat in clanuri mafiote si noapte ies la furat.

Adauga un comentariu