Local

Filtre în trafic. Polițiștii rutieri din Iaşi vor să îi depisteze pe șoferii care urcă băuți la volan – EXCLUSIV, FOTO/VIDEO

Publicat: 24 iun. 2022
Filtre poliție
Polițiștii rutieri din Iaşi vor să îi depisteze pe șoferii care urcă băuți la volan

Polițiștii rutieri ieșeni, cu sprijinul polițiștilor Direcției Rutiere și ai altor inspectorate de poliție județene vecine, au organizat mai multe filtre pentrucombaterea consumului de băuturi alcoolice și substanțe psihoactive la volan.

Astfel, oamenii legii au început să oprească mai mulți conducători auto pentru a-i depista pe cei care s-au urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor interzise.

„Acțiune pentru siguranța participanților la trafic. Polițiștii rutieri ieșeni desfășoară o acțiune pentru prevenirea accidentelor rutiere generate de consumul de alcool sau substanțe psihoactive la volan. Acțiunea este coordonată de Direcția Rutieră din cadrul IGPR și beneficiază de sprijinul colegilor din județele vecine.

Până în prezent polițiștii au constatat o infracțiune de conducere a unui auto sub influența substanțelor psihoactive. De asemenea a fost depistat un conducător auto care avea, în urma testării alcoolscopice 0,10 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

 

 
Comentarii
 • Bmw seria 5 argintiu Is95 BLM care sta la Visoianu . Merge mereu beata și coxata( special la sf săptămânii și noaptea)

 • E foarte bine ca se opresc masini insa sunt unii protejati in Iasi, nu dau nume sau numere sau functii (stie toata lumea cine sunt si unde lucreaza, bugetari de lux, desigur), pot zice doar marcile si culoarea (nu dau nume si nr. pentru siguranta personala si a familiei mele, am copii):

  Porsche Cayenne 2021, negru
  Audi Q7 2020 facelift
  BMW X6 model 2022
  Volvo XC90 2019

  … si lista continua, am si numere de inmatriculare, e vorba de oameni mari cu relatii puternice si putere… astia miros grav a alcool, tare tare, merg asa, merg si cu viteza mare prin Iasi…

  si pentru comentatorul „Is95BLM Droguri”:

  Da, lumea stie de acel BMW si toata povestea… e veche… s-a discutat si pe Facebook… degeaba

 • Aseara, intre 21-23, la festivalul Rocanotherworld de pe lacul Aroneanu au fost cel putin 6-8 masini de politie, iar pe la ora 23 era un filtru de 5 masini de politie la podul Ciric, care opreau toate masini le pentru verificari, indiferent de directia din care veneau. Foarte bine au facut, trebuie sa stie toata lumea ca trebuie sa fie soferi responsabili si sa nu consume alcool, droguri sau sa conduca masini fara documentele in regula. Asa putem sta mai linistiti, noi soferii care respectam mereu si regulile si pe ceilalti participanti in trafic..

Adauga un comentariu