Sport

Finala Cupei Ligii Franței, amânată din cauza coronavirusului

Publicat: 11 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Finala Cupei Ligii Franței amânată din cauza coronavirusului

Finala Cupei Ligii franceze la fotbal dintre PSG și Olympique Lyon, prevăzută pe 4 aprilie, pe Stade de France, a fost amânată.

Finala Cupei Ligii franceze la fotbal dintre PSG și Olympique Lyon, prevăzută pe 4 aprilie, pe Stade de France, a fost amânată, conform Agerpres. Liga franceză de fotbal profesionist (LFP) a transmis că noua dată urmează să fie stabilită, în contextul restricțiilor legate de coronavirus.

LFP a indicat că „va stabili o nouă dată în funcție de evoluția sanitară și de parcursul european al celor două cluburi”. Această decizie era așteptată în măsura în care adunările de mai mult de 1.000 de persoane, inclusiv evenimentele sportive, sunt interzise până pe 15 aprilie printr-o hotărâre ministerială din cauza răspândirii Covid-19.

Autoritățile au anunțat marți că toate meciurile de Ligue 1 și Ligue 2 se vor disputa fără spectatori, până pe 15 aprilie. Aceasta va fi ultima finală a Cupei Ligii, care va dispărea din sezonul viitor după eșecul licitației pentru drepturile TV corespunzătoare perioadei 2020-2024

Adauga un comentariu