Sport

Finalul unei ere? Cât timp a trecut de la ultimele sferturi de Champions League fără Cristiano Ronaldo și Lionel Messi

Publicat: 12 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Finalul unei ere Cât timp a trecut de la ultimele sferturi de Champions League fără Cristiano Ronaldo și Lionel Messi
După 16 ani, primele sferturi de finală ale Ligii Campionilor fără cele două superstaruri, Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, care au dominat fotbalul în ultimii ani.

Barcelona și Juventus, echipele la care evoluează Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, au fost eliminate încă din optimile Ligii Campionilor de PSG, respectiv Porto. După 16 ani, vom avea primele sferturi de finală ale Ligii Campionilor fără cele două superstaruri care au dominat fotbalul în ultimii ani. Din sezonul 2004-2005 nu am mai avut a doua fază eliminatorie fără Ronaldo sau Messi. Atunci, ca și acum, echipele celor doi au fost eliminate în optimile competiției. Manchester United, formația la care evolua Cristiano Ronaldo, nu a reușit să treacă de AC Milan, iar Barcelona lui Messi a fost eliminată de Chelsea.

Promisiunea lui Griezmann după eliminarea Barcelonei din Liga Campionilor

Antoine Griezmann (29 de ani), atacantul catalanilor, a tras concluzii după eliminarea echipei lui Ronald Koeman din Liga Campionilor, încă din optimile competiției. Francezii au câștigat cu 4-1 pe Camp Nou, iar Barcelona nu a reușit să întoarcă rezultatul în returul de pe Parc des Princes. Jocul cu PSG le dă încredere catalanilor pentru competițiile interne, spune atacantul francez.

„Am avut o imagine bună. Am jucat chiar bine și am avut multe ocazii. Am avut patru ocazii clare, acel penalty. După asta, ei s-au apărat mai mult. Am vrut să reușim această performanță, am dat totul, dar nu a fost să fie. Ne rămân Liga și Cupa, acestea sunt obiectivele. Jocul ne-a dat multă încredere, dar suntem supărați pentru că am vrut să trecem mai departe. Ne vom întoarce anul viitor pentru a o câștiga (n.r. – Liga Campionilor)”, a spus Griezmann, citat de Sport.es.

FC Porto, Borussia Dortmund, PSG și Liverpool sunt echipele calificate, până acum, în sferturile Ligii Campionilor.

Adauga un comentariu