Local

Firma de salubritate cheltuie 100.000 de euro pe sterilizarea câinilor din Iași

Publicat: 11 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Firma de salubritate cheltuie 100.000 de euro pe sterilizarea câinilor din Iași

În perioada următoare, pe data de 28 octombrie, Salubris SA, societatea de salubritate a Primăriei, organizează o licitație pentru achiziția unor servicii medicale sanitar-veterinare, care urmează să fie prestate la adăpostul de câini din Tomești. Prevederea bugetară a procedurii este de 530.000 de lei, fără TVA, adică peste 100.000 de euro.

Servicii solicitate

Prestarea operațiilor de sterilizare câini, vaccinare antirabică câini, eutanasiere câini, microcipare câini, examinări și tratamente în scop terapeutic câini, imobilizare a câinilor fără stăpân aflați la adăpostul de câini de la Tomești – lași, precum și eliberarea certificatelor sanitar-veterinare de transport a subproduselor de origine animală”, se arată în caietul de sarcini.

Perioada contractului

Contractul se va desfășura pe o perioadă de 12 luni, de la semnarea acestuia. La începutul anului, Salubris SA a organizat altă licitație pentru achiziționarea de hrană uscată pentru câinii cazați în padocul municipalității. Prevederea bugetară a procedurii a fost de 164.500 de lei, fără TVA, aproape 35.000 de euro. Necesarul este de 70 de tone de hrană uscată, din care 500 de kilograme pentru câinii juniori, restul pentru cei adulți. Contractul a fost semnat tot pe o perioadă de 12 luni.

Adauga un comentariu