Titlurile zilei

Fiul afaceristului care a provocat accidentul de pe strada Sfântul Lazăr se laudă pe TikTok cu mașini boțite în trafic! Cum a fost fentată victima la poliție – FOTO/VIDEO

Publicat: 23 dec. 2023
_____ Vizualizări 12 Comentarii
Fiul afaceristului care a provocat accidentul de pe strada Sfântul Lazăr se laudă pe TikTok cu mașini boțite în trafic Cum a fost fentată victima la poliție - FOTOVIDEO
Dezastrul de pe strada Sfântul Lazăr, nu este primul accident rutier în care Gabriel Frunză a fost implicat

Noi detalii ies la iveală după ce pe data de 18 decembrie 2023, în jurul orei 23:00, a fost produs un accident auto, pe strada Sfântul Lazăr, de către fiul unui afacerist din Iași. Conform martorilor, reiese faptul că Gabriel Frunză, în vârstă de 26 de ani, făcea curse ilegale cu un alt participant din trafic. Din cauza vitezei, Gabriel Frunză, aflat la volanul unui Volkswagen, a pierdut controlul și a intrat în plin într-o Dacia Logan, aflată în trafic. La locul accidentului s-a prezentat și afaceristul Sorin Frunză, tatăl autorului, care a încercat să rezolve situația. Gabriel Frunză este cunoscut ca un șofer teribilist. Pe contul de TikTok chiar a postat clipuri cu mașini avariate în urma accidentelor, situație ce ar fi trebuit să trezească amuzamentul internauților.

Fiul afaceristului Sorin Frunza a provocat un grav accident rutier pe Sfântul Lazăr

În seara de 18 decembrie, Sorin Frunză s-a prezentat imediat la locul accidentului și a încercat să mușamalizeze fapta fiului său. Afaceristul i-a propus lui Mihai Petrei să rezolve situația discret, fără să implice presa și autoritățile, pentru a nu-și strica reputația. Mihai Petrei susține că Sorin Frunză i-a promis că-i va plăti mașina distrusă sau îi va cumpăra alta. Gabriel Frunză, tânărul care a produs accidentul, nu s-a implicat deloc în rezolvarea incidentului, lăsându-l pe tatăl său să se ocupe de situație. Victima susține că s-a înțeles cu afaceristul să nu meargă la poliție și să rezolve problema pe cale amiabilă. Deși cei doi au căzut la pace în seara cu pricina, se pare că Sorin Frunză nu a mai răspuns la telefon nici până în prezent și nici nu i-a plătit lui Mihai Petrei daunele provocate în urma accidentului.

„Eu am acceptat să nu chem poliția, deoarece am stabilit că vom rezolva situația pe cale amiabilă. Domnul Sorin Frunză a spus că-mi va plăti daunele sau îmi va da altă mașină. Pe lângă faptul că l-am crezut și am acceptat oferta lui, nu m-am dus la poliție că zis să nu-l implic și în alte scandaluri. Am văzut că nu-mi răspunde la telefon și că mă tot amână, am decis să merg rapid la poliție ca să nu treacă cele 24 de ore. Ei, de fapt, așteptau să treacă cele 24 de ore de la accident ca eu să nu mai pot raporta la poliție și să scape. Am fost la poliție și mare mi-a fost surpriza când am aflat că Sorin Frunză și cu fiul lui deja au vorbit cu autoritățile, deși ei mi-au spus mie să nu merg la poliție”, a susținut Mihai Petrei, victima accidentului.

Scene isterice pe strada Sfântul Lazăr

Martorii din seara accidentului au observat un detaliu foarte important. Gabriel Frunză l-a chemat de urgență pe tatăl său și i-a dat un plic. Sorin Frunză părea destul de agitat în acel moment, a luat plicul misterios și l-a introdus într-o mapă. Cei care au văzut scena susțin că afaceristul a chemat o mașină luxoasă și i-a dat șoferului plicul, acesta plecând imediat.

De asemenea, martorii mai spun că tânărul Gabriel Frunză era cu iubita lui în mașină în momentul accidentului. Persoanele aflate la fața locului susțin că fiul afaceristului era foarte liniștit și detașat, în schimb, iubita acestuia a făcut o scenă în plină stradă, cu țipete și urlete.

„Am coborât din mașina, Gabriel Frunză nu a zis nimic, nici măcar să discute nu a vrut. Iubita lui s-a pus în genunchi pe stradă și țipa la noi”, a spus Mihai Petrei.

Martorii susțin că, în luna noiembrie, tânărul a mai fost implicat într-un accident rutier în zona Ciric. Gabriel Frunză postează pe TikTok mașini avariate. Se pare că tânărul este foarte mândru de greșelile pe care le face în trafic și alege să posteze filmulețe cu acestea.

Comentarii
Adauga un comentariu