Cancan

Fiul Andreei Mantea, agresat de colegi: „A venit acasă vânăt o dată, de două ori…”

Publicat: 23 dec. 2021
Andreea Mantea si fiul ei David
Fiul Andreei Mantea a fost agresat de mai multe ori la scoala

În cadrul unui interviu, Andreea Mantea a povestit cum fiul ei a fost agresat de colegi la școală. Cu toate că l-a învățat să se apere în astfel de situații, răspunsul pe care David i l-a oferit a uimit-o pe vedetă.

Invitată la emisiunea Teo Show de la Kanal D, Andreea Mantea a venit însoțită de David, băiețelul ei în vârstă de șase ani pe care îl are cu Cristi Mitrea. Micuțul a povestit că are la școală un coleg care l-a zgâriat pe față.

Fiul Andreei Mantea, agresat de colegi

Frumoasa brunetă a povestit prin ce a trecut micuțul David la școală.

“Nu l-a zgâriat, a vrut să-i scoată ochiul. Asta a fost picătura care a umplut paharul”, a spus Andreea Mantea.

Aceasta a mai spus că timp de două săptămâni, David a venit acasă murdar, plin de vânătăi pe mâini și pe picioare, ba chiar și cu zgârieturi pe față. Băiețelul i-a luat apărarea unei colege.

„Aici nu mai vorbim de o răutate, vorbim de lucruri mult mai grave. Am zis că sunt copii, că se joacă, să nu zic nimic, să nu comentez, să nu zică lumea că îi iau eu apărea, că sunt exagerată. Dar când e vânăt pe ambele picioare și pe mânuțe. Atunci vin și întreb: dar tu de ce nu, măcar să-l ții la distanță? Eu vreau să se apere. Zice: mama, stai, că e mic, eu nu pot să lovesc un copil, nu pot să fac rău. Acest copil parcă e coborât din Rai. Are o bunătate fantastică”, a declarat Andreea Mantea, potrivit playtech.ro.

Andreea Mantea, dezvăluiri neașteptate despre viața sa

Vineri după-amiază, 17 decembrie 2021, Andreea Mantea a fost prezentă în platoul emisiunii „Teo Show”. Acolo, vedeta a fost întrebată de către Bursucu dacă, în cazul unei minciuni greu de trecut cu vederea, ea ar mai acorda o a doua șansă partenerului de viață.

La acea întrebare, Andreea Mantea a oferit un răspuns afirmativ. După cele declarate de către vedetă, ne putem da seama că aceasta nu este doar o iubită iertătoare, ci și o fire răzbunătoare.

”Am făcut-o până acum, da. E doar o minciună. Depinde cu ce minte. Putem să ne răzbunăm și noi după aceea, nu?”, a spus Andreea Mantea.

După despărțirea de Cristian Mitrea, Andreea Mantea este foarte secretoasă când vine vorba despre relațiile sale. Cei doi au avut o poveste de dragoste extrem de scurtă, iar în acest moment nu se înțeleg foarte bine.

În trecut, realizatoarea TV a recunoscut că este într-o relație, însă nu a vrut să ofere niciodată mai multe detalii despre bărbatul cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.
Adauga un comentariu