International

Fiul cel mic al lui Alain Delon: Nu am o casă, contul meu este gol. Dar sunt copilul celui mai mare star al cinematografiei franceze

Publicat: 25 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Fiul cel mic al lui Alain Delon Nu am o casă contul meu este gol. Dar sunt copilul celui mai mare star al cinematografiei franceze
Alain - Fabien Delon, fiul cunoscutului actor francez

Alain – Fabien Delon a acordat un interviu, în urmă câţiva ani, publicaţiei Vanity Fair, versiunea italiană, dezvăluind aspecte din familia lui pe care nimeni nu le-ar fi crezut reale.

“Eu să am o familie? Nu doar că nu am avut şi nu am, dar părinţii mei sunt cei mai mari inamici ai mei. N-am avut niciodată o viaţă normală şi încerc să devin independent de ei.

Nu am o casă, contul meu bancar este gol. Dar sunt copilul celui mai mare star al cinematografiei franceze, un bărbat bogat, care m-a abandonat”, spunea Alain-Fabien.

Averea marelui star francez ajunge la 80 de milioane de euro, conform publicaţiei “People with Money”.

Destăinuirile au mers şi mai departe, tânărul acuzându-l pe celebrul său tată de acte de violenţă inimaginabile faţă de mama lui Alain – Fabien, Rosalie van Breeman, jurnalista şi fost model.

“Mama a fost bătută de tata de nenumărate ori, i-a rupt opt coaste şi nasul de două ori. Dar de câte ori am văzut că era violent cu ea, îi mulţumeam lui Dumnezeu că astfel este pedepsită pentru răutatea ei. Mamă, fratele meu Anthony ştim foarte bine cât este de crud acest om”, a mai spus el revistei Vanity Fair.

În timp, relaţia cu mama lui s-a mai îmbunătăţit. Alain Fabien a povestit într-un alt interviu, realizat de curând de Vanity Fair ediţia spaniolă, că a fost lăsat pe drumuri de părinţii săi, după ce, în urma unui incident cu o armă, în care a fost implicat, o fată a fost rănită grav.

El a mărturisit că nu a avut unde să doarmă şi că a încercat să-şi câştige existenţa în diverse moduri: “Am spălat maşini, am fost zidar, nu m-am priceput la nimic”, mărturisea el.

Numele de Delon însă l-a ajutat: a jucat într-un film şi, fiind un tânăr extrem de arătos, apare ca model la diverse prezentări de modă pentru mari firme internaţionale.

Totuşi, Alain spune că niciodată nu şi-a dat seama cât de adulat este tatăl său până anul trecut, când el însuşi a păşit pe covorul roşu de la Cannes, în calitate de actor. “Nu doar că toţi fotografii prezenţi mă strigau să-mi facă poze, dar oamenii încercau să mă atingă, atunci am înţeles ce înseamnă numele Delon”.

Alain – Fabien nu vrea să facă pasul împăcării cu tatăl său: “Eu sunt aici, ştie cum să mă găsească, dacă vrea să vorbească cu mine”.

Adauga un comentariu